Kotihoidon osastonhoitajan virka, Kirkkonummen kunta, ikäihmisten hyvinvointipalvelut

29.01.2019 09:38

Kategoria: Kuulutukset

Kirkkonummen kunta, ikäihmisten hyvinvointipalvelut

Kotihoidon osastonhoitajan virka

Tule johtamaan ja kehittämään Kirkkonummen kunnan ikäihmisten hyvinvointipalveluita.

Kirkkonummen kunnan ikäihmisten hyvinvointipalveluissa on haettavana kotihoidon osastonhoitajan vakituinen virka

Haemme ammattitaitoista esimiestä, joka on aidosti kiinnostunut toiminnan kehittämisestä vahvasti asiakaslähtöisempään suuntaan. Toivomme, että esimiehenä sinulla on osaamista mm. työvuorosuunnittelusta, henkilöstöhallintojärjestelmistä ja sujuvaa yhteistyötä henkilöstön kanssa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö jolla on terv.tieteen/terv.huollon maisterin tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto tai alansa erikoistutkinto tai terv.huollon AMK tutkinto ja 15 opintopist. Soveltuvaa hallinnon ja työjohdon lisäkoulutusta sekä riittävä työkokemus tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto (asetus 26/2005) tai vastaava opistotason tutkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen hallinnon opinnoilla.

Palkkaus KVTESin mukaan.

Noudatamme kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES).

Odotamme sinulta paljon, mutta tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan, tiiviin ja moniammatillisen työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi 22.02.2019 klo 12:00 mennessä kuntarekryn sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Tiina Paalanen puh. 050-3503851 tai osastonhoitaja Anri Saarivainio puh.040-1269789 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi.

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi.