Koko perheen maksuton retkipäivä 2.9. kutsuu liikkumaan Meikoon

29.08.2018 11:00

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut Vapaa-aika

Sunnuntaina 2.9. Meikon luonnonsuojelualue kutsuu lapset ja aikuiset tutustumaan alueen monipuoliseen luontoon ohjatusti. Kokoontuminen kello 10.00 Korsolammentien päädyn pysäköintipaikalla. Retkeilyn jälkeen nuotiopaikalla tarjolla maksutta tikkupullaa ja kuumaa mehua klo 13 saakka. Otathan oman juomakupin mukaasi!

Meikon kierroksella (8,3 km) Porkkalan Polun kokeneet oppaat johdattavat retkeilijät niin alueen historiaan kuin upeaan luontoonkin. Lapsiperheiden Kuikan kierroksella (3,2 km) pääset oppaan sekä Muumien johdolla tutustumaan erilaisiin taitoihin, joita tarvitaan luonnossa liikkuessa. Kuka on Muumilaaksossa se, joka on aina valmis seikkailuun ja kuka huolehtii retkieväistä? Hemuli varmasti tuntee metsän kasvit ja Nuuskamuikkunen reitin, mutta mitä tekee aina jekut mielessään oleva Pikku Myy? Hauskojen ja opettavaisten toimintapisteiden avulla matka etenee melkein huomaamatta. Tehtävät sopivat kaikenikäisille kulkijoille. Kuikan kierros soveltuu myös erityisen tuen tarpeessa olevien lasten perheille. Lapsiperheillä on mahdollisuus kiertää myös omatoimisesti lyhyempi reitti, sillä Kuikan kierros kokonaisuudessaan voi olla perheen pienimmille liian pitkä ja vaativa.

Yhteistyössä

Kirkkonummen Urheilijat ry, Porkkalan Polku ry, Kirkkonummen Metsänkävijät ry ja Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut

meiko