Kirkkonummi-päivät

Kirkkonummi-päivät 24.-26.8.2018
"Harrastuksista iloa, voimaa ja ystäviä"

Kirkkonummi-päivät on paikalliskulttuuritapahtuma, joka järjestetään vuosittain elokuun viimeisenä viikonloppuna eri puolilla kuntaa. Kirkkonummi on täynnä perinteitä ja historiaa sekä uusia toimijoita ja kaiken ikäisiä asukkaita ja vieraita.

Kirkkonummi-päivät antaa tilaisuuden tulla tutuksi puolin ja toisin. Mukana näiden kolmen päivän talkoiden järjestelyissä ovat yhdistykset ja yritykset, kunta ja seurakunnat, museot ja urheiluseurat, taiteilijat ja jopa nelijalkaiset ystävät.

Kirkkonummi-päivien teema ”harrastukset” kannustaa tutustumaan harrastusmahdollisuuksiin Kirkkonummella.

Kirkkonummen kunnan kulttuuritoimi koordinoi suunnittelua ja tiedottamista. Toimijat suunnittelevat ja toteuttavat itse omat ohjelmansa, konsertit, näyttelyt ym. Kaikille avoimissa suunnittelukokouksissa käsitellään ohjelmia, tiedotusta ja yleisiä toimintaperiaatteita.

Järjestötori 25.8.2018

Lauantain järjestötori täyttää kirkon lähiympäristön torit ja aukiot järjestöjen ja muiden toimijoiden esittelyillä. Järjestötorin organisoijana toimii Combo ry. Maksulliset toripaikat varataan Combo ry:n nettilomakkeella.

Kirkkoharjun koulun piha-alueet toimivat parkkialueina. Combo ry huolehtii parkkeerauksen sujumisesta.

PURJEHDUSRETKET PORKKALAN SAARISTOON
Lauantaina ja sunnuntaina 25.-26.8.2018

Lähdöt klo 10, 11, 12, 13 ja 14 Porkala Marinin satamasta (Dragetintie 108), kesto noin 2 tuntia.
Retkillä käydään Stora Svartön saarella. Sään mukaiset varusteet mukaan. Retket ovat maksuttomia ja ne toteutetaan Kirkkonummen Perinnepurjehdusyhdistys St. Nikolauksen kanssa.
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 13.8.2018 (täynnä). Kaikille ilmoittautujille ilmoitetaan, onko paikka purjehdukselle varmistunut.

Kirkkonummen kunta, ympäristönsuojelu

Tiedotus

Järjestötorin ja kaikkien 31.5. mennessä saapuneiden ohjelmien ilmoitukset tullaan julkaisemaan tällä sivulla ja Kirkkonummen Sanomien Extra-liitteessä 19.8.

Kirkkonummi-päivät Facebookissa

PURJEHDUSRETKET PORKKALAN SAARISTOON
Lauantaina ja sunnuntaina 25.-26.8.2018
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 13.8.2018 (täynnä).

Lisätiedot:

Kirkkonummen kunta, kulttuuripalvelut