Kirkkonummi saa Vihdin kanssa yhteisen ilmastokoordinaattorin

17.05.2019 17:42

Kategoria: Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Asuminen ja ympäristö

Ympäristöministeriön Kuntien ilmastoratkaisut -ohjelma on päättänyt avustaa 12 hanketta, jotka tähtäävät kuntien ja alueiden ilmastotyön vauhdittamiseen. Avustushaku oli auki kunnille ja alueille 15.4. saakka. Kunnilta ja maakunnilta tuli yhteensä 21 hakemusta, joissa oli mukana 47 kuntaa ja iso joukko muita toimijoita.

Kirkkonummi haki yhdessä Vihdin kanssa ilmastoratkaisujen suunnittelu- ja kampanjatyöhön tukea, joka käytännössä toteutuu yhteisen ilmastokoordinaattorin tavoitteellisen ilmastotyön juurruttamisena.

Ilmastokoordinaattorin työ on luontevaa jatkumoa Kirkkonummen aloittamaan ilmastotyöhön HINKU-verkostossa. Valittava henkilö aloittaa työnsä vuoden 2019 syksyllä.

Lisätiedot: ympäristöpäällikkö Sari Soini, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi, p. 040 126 9678.

Lue Ympäristöministeriön koko tiedote >>

Ilmastoratkaisut