Kirkkonummi-päivät tulee – Katso Kirkkonummea!

14.08.2019 16:19

Kategoria: Kirkkonummi-päivät Kulttuuri

Kirkkonummi-päivien tämän vuoden teema ”Katso Kirkkonummea – Titta på Kyrkslätt” kannustaa tutustumaan Kirkkonummen monipuoliseen maisemaan, tapahtumiin ja toimijoihin.

Tapahtumia on sekä keskustassa että pitkin kyliä ja taajamia. Kymmenet eri toimijat kutsuvat urheilutapahtumiin, näyttelyihin, konsertteihin, yritystoiminnan esittelyihin ja muihin kiinnostaviin kohtaamispaikkoihin.

Kirkkonummea voi katsoa tällä kertaa myös videolta: Kunnantalolla Kirkkonummen videoharrastajat ry esittelee tuotantoaan perjantaina, lauantaina Kirkkonummi-salissa nähdään uusia dokumenttifilmejä Kirkkonummesta.

Koko viikonlopun ajan on tarjolla musiikkia ja kuvataidetta, urheilua ja teatteria, hartaita hetkiä ja villiä menoa. Tivoli Sariola urheilupuistossa avaa porttinsa jo torstaina ja koko viikonlopun ajan on Porkkalanniemellä taidetapahtuma Taidetapahtuma Uskokaa tai älkää -  Somt är väl sant...

Perjantaina ohjelmat käynnistyvät konserttien, teatterin ja antiikkikirppiksen merkeissä. Lauantaina Kirkkonummen keskusta täyttyy vilinästä järjestötorilla ja lähikaduilla kauppakeskus Kirsikalle saakka.

Jännittävä benjihyppytorni näkyy jo kaukaa, torin esittelypisteistä löytyy tietoa harrastusmahdollisuuksista, yritysten toiminnasta ja kunnan palveluista. Sunnuntaina on tarjolla tutustumiskohteita ja ohjelmaa jumalanpalveluksista museoihin, taidenäyttelyistä tähtitornille.

Lähde liikkeelle, valitse ohjelmasta mieleisesi ja löydät elämyksiä, uusia maisemia ja kiinnostavia tuttavuuksia!

Ohjelma julkaistaan 16.8.2019 kunnan nettisivuilla sekä Kirkkonummen sanomien erikoisnumerossa 18.8.2019.

Kirkkonummi-päivien tapahtumista löydät lisätietoja myös kunnan tapahtumakalenterista ja Facebookista.

KUVA: ”Tavataan Kirkkonummi-päivillä”, toivottavat museoapulainen Reija Ahola ja kulttuuritoimenjohtaja Maaret Eloranta.

Kirkkonummi-päivät