Kirkkonummi-päivät

Yhdessä, luonnossa, Kirkkonummella – Tillsammans, i naturen, i Kyrkslätt

Kirkkonummi-päivien suunniteltu ajankohta on 27.-29.8.2021 ja tapahtumien suunnittelu jatkuu siten, että seurataan jatkuvasti muuttuvaa pandemiatilannetta ja sen ajankohtaisia vaatimuksia.

Teemaksi tälle vuodelle päätettiin ”Yhdessä, luonnossa, Kirkkonummella – Tillsammans, i naturen, i Kyrkslätt”. Suomen luonnon päivää vietetään lauantaina 28.8.2021. Tavoitteena on, että voimme tutustua Kirkkonummen luontoon ja maisemaan, tapahtumiin ja palvelutarjontaan yhdessä, mutta ajankohtaisia suosituksia noudattaen.

Tutustu Kirkkonummi-päivien ohjelmaan Kirkkonummen kunnan tapahtumakalenterissa.

Jokainen järjestäjä merkitsee itse kunnan tapahtumakalenteriin omat ohjelmatietonsa ja päivittää niitä tarvittaessa itse. Ohjelmien peruuntumisriskin takia painettua ohjelmaa ei julkaista.

Kirkkonummen kunnan kulttuuritoimi koordinoi suunnittelua, mutta jokainen osajärjestäjä vastaa oman tapahtumansa järjestelyistä, sisällöstä ja omasta viestinnästään.

Kirkkonummi-päivien järjestötori 28.8.2021

Aikaisempien vuosien tapaan Combo ry koordinoi järjestötorin valmisteluja.  Järjestötorille otetaan varauksia vastaan toritapahtumat.fi.  Paikat on tarkoitus sijoitella aiempaa väljemmin, ohjeistukset ja suositukset laaditaan tilanteen mukaan.

Kirkkonummi-päivät Facebookissa

Yhteystiedot: