Kirkkonummi-päivät

Kirkkonummi-päivät on paikalliskulttuuritapahtuma monenlaisilla mausteilla

Kirkkonummi-päivät järjestetään vuosittain perinteisesti elokuun viimeisenä viikonloppuna.

Kirkkonummi-päivät 2020

KIRKKONUMMI-PÄIVIEN SUUNNITTELU JATKUU

Kirkkonummi-päiviä on vietetty jo yli 20 vuotta elokuun viimeisenä viikonloppuna kirkkonummelaisten toimintojen esittelyn merkeissä.  Tänä vuonna päiviä vietetään 28.-30.8.2020 teemalla ”Tehdään itse”.

Suunnittelua jatketaan ja kaikista ohjelmasuunnitelmista voi ilmoittaa Forms-lomakkeella (Forms).

Lauantaille 29.8. järjestötorin suunnittelua jatkaa Combo ry, kuten aikaisempinakin vuosina. Paikkoja voi varata järjestötorin sivuston kautta (www.toritapahtumat.fi)

Elokuun alussa tiedämme paremmin, mitkä ovat ohjeistukset elokuun lopun tapahtumille.  Silloin on mahdollista päättää, vedetäänkö joku suunnitelma pois ohjelmista. Silloin ratkeavat myös tämän vuoden järjestötorin toteuttamismahdollisuudet.

Kuten aikaisempinakin vuosina, jokainen järjestäjä vastaa itse omasta tapahtumakokonaisuudestaan ja siihen liittyvistä järjestelyistä, luvista ym.

TEHDÄÄN ITSE - KANNUSTETAAN ESITTELEMÄÄN TOIMINTOJA MYÖS DIGITAALISESTI

Uudessa tilanteessa kirkkonummelaisia järjestöjä ja muita toimijoita kannustetaan keksimään myös uusia digitaalisia tapoja oman toimintansa esittelemiseen - pienikin on kivaa!

Toivotaan, että näiden kokeilujen perusteella paikallista viestintää ja toimintojen löydettävyyttä voidaan kehittää edelleen tulevaisuudessakin.

Esittelyjen linkeistä tehdään erillinen kooste nettisivustolle www.kirvirtu.fi. Myös linkit toimijoiden internet-sivuille ovat tervetulleita koosteeseen.

YHTEINEN SUUNNITTELU JA KOKOUKSET

Kunnan kulttuuripalvelut koordinoi Kirkkonummi-päivien yhteistä suunnittelua ja tiedottamista. Kunnan kulttuuritoimi kokoaa aikaisempien vuosien tapaan Kirkkonummi-päivien ohjelmailmoituksen. Ohjelmatietoja otetaan vastaan vielä elokuussa niin pitkään kuin mahdollista.

Yhteinen suunnittelu tehdään TEAMS-kokouksissa, joista ilmoitetaan Kirkkonummi-päivien sivulla ja Kirkkonummen kunnan sivustolla. Kokouksiin voi ilmoittautua sähköpostilla kulttuuri@kirkkonumm.fi

Seuraava kokous pidetään tiistaina 11.8.2020 klo 17-18. / asialista

Kirkkonummi-päivät Facebookissa

Yhteystiedot:

Kirkkonummen kunta, kulttuuripalvelut

Kulttuuritoimenjohtaja
Maaret Eloranta
maaret.eloranta(at)kirkkonummi.fi
kulttuuri@kirkkonummi.fi

16.6.2020 Teams-etäkokous / muistio

4.8.2020 Teams-etäkokous / muistio

11.8.2020 klo 17-18 Teams-etäkokous (ilmoittaudu: kulttuuri@kirkkonummi.fi)