Kirkkonummi-päivät

Kirkkonummi-päivien käsiohjelma julkistettiin!

Kirkkonummi-päivien käsiohjelmasta voit valita, mihin tapahtumiin haluat osallistua viikonloppuna. Tapahtumia on sekä keskustassa että pitkin kyliä ja taajamia.

Koko viikonlopun ajan on tarjolla musiikkia ja kuvataidetta, urheilua ja teatteria, hartaita hetkiä ja villiä menoa. Tivoli Sariola urheilupuistossa avaa porttinsa jo torstaina ja koko viikonlopun ajan on Porkkalanniemellä taidetapahtuma Uskokaa tai älkää - Somt är väl sant...

Perjantaina ohjelmat käynnistyvät konserttien, teatterin ja antiikkikirppiksen merkeissä. Lauantaina Kirkkonummen keskusta täyttyy vilinästä järjestötorilla ja lähikaduilla kauppakeskus Kirsikalle saakka.

Lähde liikkeelle, valitse ohjelmasta mieleisesi ja löydät elämyksiä, uusia maisemia ja kiinnostavia tuttavuuksia!

Ohjelma julkaistiin myös Kirkkonummen sanomien erikoisnumerossa 18.8.2019.

Kirkkonummi-päivien tapahtumista löydät lisätietoja myös kunnan tapahtumakalenterista ja Facebookista.

Kirkkonummi-päivät Facebookissa, käy tykkäämässä!

”Tavataan Kirkkonummi-päivillä”, toivottavat museoapulainen Reija Ahola ja kulttuuritoimenjohtaja Maaret Eloranta.

Yhteystiedot:

Kirkkonummen kunta, kulttuuripalvelut