Kirkkonummi-päivät

Kirkkonummi-päivät 24.-26.8.2018
"Harrastuksista iloa, voimaa ja ystäviä"

Kirkkonummi-päivät on paikalliskulttuuritapahtuma, joka järjestetään vuosittain elokuun viimeisenä viikonloppuna eri puolilla kuntaa. Kirkkonummi on täynnä perinteitä ja historiaa sekä uusia toimijoita ja kaiken ikäisiä asukkaita ja vieraita.

Kirkkonummi-päivät antaa tilaisuuden tulla tutuksi puolin ja toisin. Mukana näiden kolmen päivän talkoiden järjestelyissä ovat yhdistykset ja yritykset, kunta ja seurakunnat, museot ja urheiluseurat, taiteilijat ja jopa nelijalkaiset ystävät.

Kirkkonummi-päivien teema ”harrastukset” kannustaa tutustumaan harrastusmahdollisuuksiin Kirkkonummella.

Kirkkonummen kunnan kulttuuritoimi koordinoi suunnittelua ja tiedottamista. Toimijat suunnittelevat ja toteuttavat itse omat ohjelmansa, konsertit, näyttelyt ym. Kaikille avoimissa suunnittelukokouksissa käsitellään ohjelmia, tiedotusta ja yleisiä toimintaperiaatteita.

Järjestötori 25.8.2018

Lauantain järjestötori täyttää kirkon lähiympäristön torit ja aukiot järjestöjen ja muiden toimijoiden esittelyillä.

Järjestötorin organisoijana toimii Combo ry. Maksulliset toripaikat varataan Combo ry:n nettilomakkeella.

Kirkkoharjun koulun piha-alueet toimivat parkkialueina. Kibudo ry huolehtii parkkeerauksen sujumisesta.

Ohjelmailmoitus

Suurin osa tapahtumista sijaitsee Kirkkonummen keskustan alueella, mutta eri puolilla Kirkkonummea on viikonlopun aikana kiinnostavia toimintapisteitä. Ilmoita tapahtumasi - jokainen erikseen- yhteiseen, ilmaiseen tiedotukseen oikeassa laidassa olevan linkin kautta 1.6.-15.6.2018.

Tiedotus

Järjestötorin ja kaikkien 31.5. mennessä saapuneiden ohjelmien ilmoitukset tullaan julkaisemaan tällä sivulla ja Kirkkonummen Sanomien Extra-liitteessä 19.8.

Kirkkonummi-päivät Facebookissa

Lähetä ohjelmatiedot yhteiseen tiedotukseen tästä.

Suunnittelun aikataulu ja yhteiset kokoukset:
15.6. mennessä
omat ohjelmatiedot ilmoituslomakkeella kulttuuritoimelle
ti 7.8. klo 17-19
tiedotuksen viimeistely (viimeiset muutokset ja täydennykset ennen yhteisilmoituksen käännöstä)
viimeistään ke 15.8. klo 14 mennessä
omat aineistot Kirkkonummen sanomiin