Kirkkonummi-päivät 2021 - Yhdessä, luonnossa, Kirkkonummella – Tillsammans, i naturen, i Kyrkslätt

04.06.2021 09:34

Kategoria: Kirkkonummi-päivät Asuminen ja ympäristö Kulttuuri Vapaa-aika

Yhdessä, luonnossa, Kirkkonummella – Tillsammans, i naturen, i Kyrkslätt

Kirkkonummi-päivien suunniteltu ajankohta on 27.-29.8.2021 ja tapahtumien suunnittelu jatkuu siten, että seurataan jatkuvasti muuttuvaa pandemiatilannetta ja sen ajankohtaisia vaatimuksia.

Teemaksi tälle vuodelle päätettiin ”Yhdessä, luonnossa, Kirkkonummella – Tillsammans, i naturen, i Kyrkslätt”. Suomen luonnon päivää vietetään lauantaina 28.8.2021 ja siitä lähti tämän teeman idea. Tavoitteena on, että voimme tutustua Kirkkonummen luontoon ja maisemaan, tapahtumiin ja palvelutarjontaan yhdessä, mutta ajankohtaisia suosituksia noudattaen. 

Kirkkonummen kunnan kulttuuritoimi koordinoi suunnittelua, mutta jokainen osajärjestäjä vastaa oman tapahtumansa järjestelyistä, sisällöstä ja omasta viestinnästään.

Kirkkonummi-päivien järjestötori 28.8.2021

Aikaisempien vuosien tapaan Combo ry koordinoi järjestötorin valmisteluja.  Järjestötorille otetaan varauksia vastaan toritapahtumat.fi -sivustolla.  Torille ja lähialueille on suunnitteilla paikkoja suurin piirtein saman verran kuin aiemmin. Paikat on tarkoitus sijoitella aiempaa väljemmin, ohjeistukset ja suositukset laaditaan tilanteen mukaan.

Elokuun alussa arvioidaan tilanne ja järjestämisen mahdollisuudet. Varauksia otetaan vastaan niin kauan kuin paikkoja riittää. Toripaikkojen varaajien on syytä varata riittävästi omia järjestäjiä, että toiminnan esittelijät eivät uuvu liikaa.

Suunnitellaan yhdessä, seuraava kokous 10.6.2021 klo 17

Torstaina 10.6.2021 klo 17 alkaen pidetään seuraava suunnittelukokous TEAMS-kokouksena. Kokouksessa annetaan neuvoja tapahtumien ilmoittamiseen kunnan tapahtumakalenteriin ja keskustellaan myös virtuaalisten tapahtumajärjestelyjen mahdollisuuksista.  

Elokuun alussa 5.8. klo 17 alkaen pidetään TEAMS-kokous, jossa arvioidaan tapahtumien toteuttamismahdollisuudet ajankohtaisen tiedon valossa.

Tiedot yhteistä lehti-ilmoitusta varten kootaan kunnan tapahtumakalenteriin merkittyjen tietojen perusteella. Siksi jokaisen järjestäjän on viimeistään 13.8. mennessä merkittävä kunnan tapahtumakalenteriin omat ohjelmatietonsa, jos ne halutaan yhteiseen ohjelmakoosteeseen.

Elokuun toisen kokouksen ajankohta päätetään kesäkuussa.

Lisätietoja ja palaute: kulttuuri@kirkkonummi.fi

Kirkkonummi-päivät 27.-29.2021