Kirkkonummi-päivät 2020, teemana "Tehdään itse"

28.08.2020 10:00 - 30.08.2020 16:00
Kirkkonummi

Kategoria: Kulttuuri Kirkkonummi-päivät

Kirkkonummi-päiviä vietetään tänäkin vuonna elokuun viimeisenä viikonloppuna 28.-30.8. eri puolilla kuntaa. Teemana on ”Tehdään itse”.

Kaikki järjestöt, yhteisöt ja kuntalaiset ovat tervetulleita suunnittelemaan tapahtumaa viiteen yhteiseen kokoukseen, jotka järjestetään kunnantalon Kirkkonummi-salissa.

Kunnan kulttuuripalvelut koordinoi yhteistä suunnittelua ja tiedottamista, kaikki järjestäjät toteuttavat omat suunnitelmansa itsenäisesti. Suunnittelukokouksissa sovitaan yhteiset toimintaperiaatteet ja eri toimijat voivat löytää yhteistyötahoja itselleen.

Kirkkonummi-päivien suunnittelukokousten päivämäärät ovat 24.3., 28.4., 26.5., 9.6. ja 11.8. Jokaisen kokouksen kesto on kello 16.30-20.00. Lisätietoa osoitteissa kirkkonummi.fi/kirkkonummi-paivat ja facebook.com/kirkkonummipaivat.

Suosittu järjestötori on jälleen tulossa osaksi päivien ohjelmaa lauantaina 29.8.2020. Combo ry huolehtii sen järjestelyistä. Lisätietoa on osoitteessa www.toritapahtumat.fi.

Kaikki kirkkonummelaiset, yhdistykset, yritykset, muut yhteisöt ja uudet toimijat, tervetuloa: Tehdään itse ja otetaan kaveritkin mukaan!