Kirkkonummi-päivät 2020 peruttu

26.08.2020 11:37

Kategoria: Kirkkonummi-päivät Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Koronatilanne

Kirkkonummi-päiviä on järjestetty vuosittain perinteisesti elokuun viimeisenä viikonloppuna. Tänä vuonna pitkä perinne kuitenkin katkeaa erityistilanteen vuoksi.

Kirkkonummella ja HUS-alueella koronan suhteen näyttää olevan kiihdytysvaihe meneillään. Tämän vuoksi isojen väkimäärien kokoontumisia ei tällä perusteella voi suositella

Pidetään yhdessä huolta terveydestä ja turvallisuudesta kohdatessamme toisiamme!

• Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan ei saa tulla sairaana tai oireisena
  • Riskiryhmään kuuluvien suositellaan epidemian aikana välttämään lähikontakteja, eikä yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista voida siten myöskään suositella.
  • Tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää.
  • Hyvä käsi- ja yskimishygienia estää tartuntoja.

Kirkkonummen tapahtumakalenteri ja Visit Kirkkonummi -sivusto

Tutustu Kirkkonummen tapahtumakalenteriin ja Visit Kirkkonummi -sivustoon, joista voit lukea enemmän eri kohteista ja seurata tapahtumatarjontaa Kirkkonummella.

Kirkkonummen tapahtumakalenteri

Visit Kirkkonummi -sivusto

Maisema kukkivasta rypsipellosta ja ketokukista.