Kirkkonummi-päivät

Kirkkonummi-päivät 24.-26.8.2018

Kirkkonummi-päivät on paikalliskulttuuritapahtuma, joka järjestetään vuosittain elokuun viimeisenä viikonloppuna eri puolilla kuntaa. Kirkkonummi on täynnä perinteitä ja historiaa sekä uusia toimijoita ja kaiken ikäisiä asukkaita ja vieraita.

Kirkkonummi-päivät antaa tilaisuuden tulla tutuksi puolin ja toisin. Mukana näiden kolmen päivän talkoiden järjestelyissä ovat yhdistykset ja yritykset, kunta ja seurakunnat, museot ja urheiluseurat, taiteilijat ja jopa nelijalkaiset ystävät.

Kirkkonummi-päivien teema ”harrastukset” kannustaa tutustumaan harrastusmahdollisuuksiin Kirkkonummella.

Kirkkonummen kunnan kulttuuritoimi koordinoi suunnittelua ja tiedottamista. Toimijat suunnittelevat ja toteuttavat itse omat ohjelmansa, konsertit, näyttelyt ym. Kaikille avoimissa suunnittelukokouksissa käsitellään ohjelmia, tiedotusta ja yleisiä toimintaperiaatteita.

Järjestötori 25.8.2018

Lauantain järjestötori täyttää kirkon lähiympäristön torit ja aukiot järjestöjen ja muiden toimijoiden esittelyillä.

Järjestötorin organisoijana toimii Combo ry. Maksulliset toripaikat varataan Combo ry:n nettilomakkeella.

Huhtikuun suunnittelukokouksessa kokouksessa 17.4. (klo 17-19, kunnantalo, Ervastintie 2, Kirkkonummi-sali) käsitellään erityisesti järjestötoria.

Ohjelmailmoitus

Suurin osa tapahtumista sijaitsee Kirkkonummen keskustan alueella, mutta eri puolilla Kirkkonummea on viikonlopun aikana kiinnostavia toimintapisteitä. Mikäli sinulla on toimintaa muualla kuin järjestötorilla, ilmoita tapahtumasi mukaan yhteiseen, maksuttomaan tiedotukseen sivun oikeassa laidassa olevan linkin kautta 1.5.-15.6.2018.

Tiedotus

Järjestötorin ja kaikkien 31.5. mennessä saapuneiden ohjelmien ilmoitukset tullaan julkaisemaan tällä sivulla ja Kirkkonummen Sanomien Extra-liitteessä 19.8.

Kirkkonummi-päivät Facebookissa

Ohjelmailmoitukset
1.5.-15.6.2018

Suunnittelun aikataulu ja yhteiset kokoukset:

ti 17.4. 17-19
Järjestötori 25.8. ja muut ohjelmat, neuvonta ja yhteistyö
ti 22.5. klo 17-19
ohjelmien ja yhteistyö suunnittelu
15.6. mennessä
omat ohjelmatiedot ilmoituslomakkeella kulttuuritoimelle
ti 5.6. klo 17-19
ohjelmien viimeistely