Kirkkonummi-päivät

Kirkkonummi-päivät on paikalliskulttuuritapahtuma monenlaisilla mausteilla

Kirkkonummi-päivät järjestetään vuosittain perinteisesti elokuun viimeisenä viikonloppuna.

KIRKKONUMMI-PÄIVÄT 2020 PERUTTU

Kirkkonummi-päiviä on järjestetty vuosittain perinteisesti elokuun viimeisenä viikonloppuna. Tänä vuonna pitkä perinne kuitenkin katkeaa erityistilanteen vuoksi.

Kirkkonummella ja HUS-alueella koronan suhteen näyttää olevan kiihdytysvaihe meneillään. Tämän vuoksi isojen väkimäärien kokoontumisia ei tällä perusteella voi suositella.

Pidetään yhdessä huolta terveydestä ja turvallisuudesta kohdatessamme toisiamme!

.• Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan ei saa tulla sairaana tai oireisena

• Riskiryhmään kuuluvien suositellaan epidemian aikana välttämään lähikontakteja, eikä yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista voida siten myöskään suositella.

• Tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää

• Hyvä käsi- ja yskimishygienia estää tartuntoja

TEHDÄÄN ITSE - KANNUSTETAAN ESITTELEMÄÄN TOIMINTOJA MYÖS DIGITAALISESTI

Uudessa tilanteessa kirkkonummelaisia järjestöjä ja muita toimijoita kannustetaan keksimään myös uusia digitaalisia tapoja oman toimintansa esittelemiseen - pienikin on kivaa!

Toivotaan, että näiden kokeilujen perusteella paikallista viestintää ja toimintojen löydettävyyttä voidaan kehittää edelleen tulevaisuudessakin.

Esittelyjen linkeistä tehdään erillinen kooste nettisivustolle www.kirvirtu.fi. Myös linkit toimijoiden internet-sivuille ovat tervetulleita koosteeseen.

Kirkkonummi-päivät Facebookissa

Yhteystiedot: