Kirkkonummi-päivät

Kirkkonummi-päivät 2019
"Katso Kirkkonummea - Titta på Kyrkslätt"

Seuraavat Kirkkonummi-päivät järjestetään perjantaista sunnuntaihin 23.-25.8.2019. Suunnittelua ja tiedotusta koordinoi Kirkkonummen kunnan kulttuuritoimi.

Kirkkonummi-päivien tämän vuoden viimeinen suunnittelukokous pidetään Kirkkonummen kunnantalolla torstaina 13.6. klo 17:30 alkaen. Kokouksessa käsitellään ohjelmien viimeistelyä ennen lomakautta.

Kulttuuritoimi kokoaa yhteen ohjelmatiedot kaikista viikonlopun tapahtumista. Ne julkaistaan Kirkkonummen Sanomissa ja kunnan nettisivuilla viikkoa ennen Kirkkonummi-päiviä. Tiedot omista ohjelmista pyydetään lähettämään 15.6.2019 mennessä tällä lomakkeella.

Jos oman ohjelman suunnittelu on vielä kesken, voi lomakkeella lähettää ennakkotiedon. Lopulliset vahvistetut tiedot tarvitaan 1.8. mennessä samalla lomakkeella. Elokuun alussa pidetään vielä yksi kokous tiedotuksen viimeistelyä varten kunnantalolla 8.8 klo 17:30. Silloin tehdään viimeiset muutokset ja täydennykset ennen yhteisilmoituksen käännöstä ja taittotyötä.

Seuraa tätä sivua ja Kirkkonummi-päivien Facebook-sivua, niin pääset taas mukaan talkoisiin!

Tavataan Kirkkonummi-päivillä taas 2019!
Maaret Eloranta
Kulttuuritoimenjohtaja, Kirkkonummen kunta

Kirkkonummi-päivät Facebookissa

Lisätiedot:

Kirkkonummen kunta, kulttuuripalvelut

Kulttuuritoimenjohtaja
Maaret Eloranta
maaret.eloranta(at)kirkkonummi.fi

Yhteiset kokoukset:

Ervastintie 2, Kirkkonummi-sali

Suunnittelukokous 1 (pdf)
Suunnittelukokous 2 (pdf)