Kirkkonummi mukana matkailuhankkeessa

18.11.2021 15:58

Kategoria: Matkailu Kulttuuri Yrittäjyys

Kirkkonummen kunta osallistuu Meno-paluu uudelle maalle -hankkeeseen, jonka tarkoituksena on yhdistää paikallisia matkailutoimijoita ja kehittää yhteistyömuotoja

Hankkeessa kehitetään ja tuotetaan Kirkkonummen sekä viiden muun Uudenmaan kunnan alueella paikallisten toimijoiden kanssa innovatiivisia matkapaketteja. Kestävän kehityksen mukaiset matkapaketit tuovat työtä ja liiketoimintaa alueelle, kun paikalliset toimijat tuottavat niitä yhteistyössä. Hanke tukee paikallista matkailu- ja kulttuurialaa.

Hanketta vetää Interkontti ry ja se työskentelee yhteistyössä paikallisten toimijoiden ja kunnan kanssa hankeprosessin ajan. Vuoden 2021 aikana on tutkittu Kirkkonummen vahvuuksia ja mahdollisuuksia. Parhaillaan tunnistetaan ja määritellään osallistavassa prosessissa yhdessä paikallisyhteisön kanssa tuotteita ja palveluita, jotka perustuvat kestävään kehitykseen, yhteisesti jaettuihin arvoihin sekä paikalliseen osaamiseen ja resursseihin. Vuoden 2022 aikana Interkontti ry muotoilee tuotteet ja palvelut ja tuo ne testattavaksi kasvavalle paikalliselle toimijajoukolle.

Hankkeen seuraava työpaja matkailutoimijoille järjestetään kirjastotalo Fyyrissä torstaina 27.1.2022 – voit jo ilmoittautua mukaan! Tarkempi ohjelma ja aikataulu ilmoitetaan joulukuun aikana. Siirry ilmoittautumislomakkeelle >> https://forms.office.com/r/CjH9XbkvRj

Interkontti ry on monialainen yhteisö, joka muuttaa vanhan tavan matkustaa sekä muodostaa ihmisten välille todellista vuorovaikutusta. Meno-paluu uudelle maalle -hanke on Interkontti ry:n vetämä hanke, jossa on mukana kuusi kuntaa (Kirkkonummi, Lohja, Hanko, Nurmijärvi, Vihti, Sipoo). Hankkeen tavoitteena on vauhdittaa kulttuuri- ja taidealojen elpymistä, kehittää innovatiivisia ja kulttuurilähtöisiä matkaelämyksiä sekä synnyttää työtä ja liiketoimintaa lisääviä matkapaketteja.

Kuva: Anna Koho

Kuvaaja Anna Koho