Kirkkonummi kehittää Marevan®-verenohennuslääkitykseen liittyvää seurantaa

14.03.2018 16:00

Kategoria:

Avoin infotilaisuus INR-poliklinikan toiminnasta järjestetään kunnantalon Kirkkonummi-salissa, Ervastintie 2, keskiviikkona 21.3.2018 klo 13. Tervetuloa!

Marevan®-lääkkeen käyttäjille tarkoitettu INR-poliklinikka aloittaa toimintansa Kirkkonummen sosiaali- ja terveyskeskuksessa kevään 2018 aikana. Ajanvarauksella toimivalla poliklinikalla INR-arvo tarkistetaan sormenpäämittauksella ja Marevan®-annosmääritys tehdään samalla käynnillä.

INR-poliklinikan toiminnan ohella Marevan®-lääkkeen käyttäjille tarjotaan mahdollisuutta siirtyä omasäätelyyn. Omasäätelyyn siirtynyt Marevan®-lääkkeen käyttäjä käy labotatoriossa INR-kokeessa, tarkistaa tuloksensa Kanta-palvelusta ja tekee Marevan®-annosmäärityksen omatoimisesti. Omasäätelyn tukena toimii INR-hoitaja.

Lisätietoja Marevan® -lääkkeen käyttäjälle

Lisätietoja INR-poliklinikan toiminnasta sekä Marevan®-omasäätelystä kiinnostuneille antavat INR-hoitajat p. 0400 687 159/jätä yhteydenottopyyntö.

Marevan