Kirkkonummi kannustaa yrityksiä ilmastotoimenpiteisiin webinaareilla

11.10.2021 09:54

Kategoria: Asuminen ja ympäristö Ilmastotyö ja Hinku Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Yrittäjyys

Kirkkonummen kunta järjestää yhdessä Vihdin kunnan kanssa webinaarisarjan yrityksille ilmastotyön mahdollisuuksista. Ensimmäinen webinaari järjestetään 28.10. ja sen ohjelma on nyt julkaistu. 

Webinaarisarjan ensimmäisessä osassa pureudutaan siihen, miten yritykset hyötyvät ilmastotyöstä. Webinaarissa kuullaan katsaus kuntien kustannustehokkaaseen ilmastotyöhön sekä kaksi asiantuntijapuheenvuoroa. Suomen yrittäjien ekonomisti Sampo Seppänen kertoo ilmastonmuutoksen vaikutuksista markkinoihin sekä ilmastotyön mahdollisuuksista yrityksille. Suomen ympäristökeskuksen erityistutkija Susanna Horn esittelee kunnan ja yritysten ilmastoyhteistyötä tarkastelleen REIVI-hankkeen tuloksia ja kertoo, miksi yritysten kannattaa tarttua ilmastotyöhön.  

Lisäksi tilaisuudessa lanseerataan Kirkkonummen ja Vihdin alueiden yrityksille suunnattu Ilmastojahti-kilpailu, jossa yritykset voivat ilmastoteoillaan voittaa näkyvyyttä kuntien viestintäkanavissa. 

Webinaari on kaikille yrityksille kokoon tai toimialaan katsomatta. Tilaisuuden ohjelma on suunnattu ensisijaisesti Kirkkonummella ja Vihdissä toimiville yrityksille, mutta webinaariin voivat myös osallistua muiden kuntien yritykset. Tilaisuus järjestetään suomeksi.  

Tutustu webinaarin ohjelmaan Kirkkonummen tapahtumakalenterista ja ilmoita yrityksesi mukaan.