Kirkkonummen ympäristöpalkinto 2016 Kirkkoharjun koulun ympäristöraadille ja Kirkkonummen Martoille

26.08.2016 13:15

Kategoria: Asuminen ja ympäristö Lapset Nuoret

Kirkkonummen ympäristöpalkinto 2016 myönnettiin tänä vuonna kahdelle taholle. Tällä kertaa haluttiin nostaa esille kierrätyksen edistäminen.

Kirkkoharjun koulun ympäristöraati palkittiin aktiivisesta ja pitkäjänteisestä toiminnastaan koulun ympäristövastuullisuuden edistämiseksi. Koulun työ voi toimia hyvänä esimerkkinä ja laajentua myös Kirkkonummen muihin kouluihin.

Kirkkonummen Martat palkittiin pitkästä ja ansiokkaasta työstä kierrätyksen edistäjänä. Kierrätyskeskus Munkinmäen jäteaseman yhteydessä tarjoaa palvelua kaikille kuntalaisille. Palkintoraati halusi kiittää ja huomioida yhdistystä sen kierrätystoiminnan juhlavuonna.

Kirkkonummen ympäristöpalkinto jaettiin nyt toista kertaa. Palkintoraati koostui Kirkkonummen kunnan luottamushenkilöistä ja virkamiehistä.

Ympäristöpalkinnon saaja voi olla Kirkkonummella toimiva yritys tai yhteisö tai kirkkonummelainen yksityishenkilö. Palkinto on tunnustus Kirkkonummen ympäristön hyväksi tehdystä esimerkillisestä työstä joko viimeisen vuoden aikana tai pidemmällä ajanjaksolla. Palkinto myönnetään ympäristönsuojelua edistävistä toimista, jotka liittyvät esim. luonnon tai kulttuuriympäristön hoitoon, vesiensuojeluun, ympäristövalistukseen, energian säästöön, uusiokäyttöön, kierrätykseen sekä roskaamisen ja jätteiden synnyn vähentämiseen.

Lisätiedot:
ympäristöpäällikkö Sari Soini
puh. 040-1269 678