Kirkkonummen ympäristöpalkinnon saajaa voi nyt ehdottaa

20.05.2019 14:50

Kategoria: Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Asuminen ja ympäristö

Kirkkonummen ympäristöpalkinto jaetaan jälleen vuonna 2019 ja palkinnon saajaa voi ehdottaa kunnan internetsivuilta löytyvällä lomakkeella 9.8.2019 saakka.

Ehdotuksia palkinnon saajaksi voivat tehdä kaikki asiasta kiinnostuneet.

Ympäristöpalkinnon saaja voi olla Kirkkonummella toimiva yritys tai yhteisö tai kirkkonummelainen yksityishenkilö. Palkinto on tunnustus Kirkkonummen ympäristön hyväksi tehdystä esimerkillisestä työstä joko viimeisen vuoden aikana tai pidemmällä ajanjaksolla. Palkinto myönnetään ympäristönsuojelua edistävistä toimista, jotka liittyvät esim. luonnon tai kulttuuriympäristön hoitoon, vesiensuojeluun, ympäristövalistukseen, energian säästöön, uusiokäyttöön, kierrätykseen sekä roskaamisen ja jätteiden synnyn vähentämiseen.

Ympäristöpalkinnon saaja julkistetaan ja palkinto annetaan kunnan järjestämässä palkitsemistilaisuudessa elokuussa 2019.

Palkinnosta päättää raati, johon kuuluvat kunnanhallituksen puheenjohtaja, rakennus- ja ympäristölautakunnan puheenjohtaja, kuntatekniikan johtaja ja ympäristöpäällikkö

Kirkkonummen ympäristöpalkintoa on jaettu vuodesta 2015 ja se jaetaan nyt neljättä kertaa.

Lisätietoa:

Ympäristöpäällikkö Sari Soini, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi, p. 040-1269 678