Kirkkonummen vesien tilan parantaminen – Veikkolan vesistöhankeen tilannekatsaus 26.8.

30.06.2020 13:58

Kategoria: Asuminen ja ympäristö

Veikkolan vesistöhanke käynnistyi kesällä 2018. Sen tavoitteena on määrätietoinen työ Pohjois-Kirkkonummen Veikkolan alueen vesistöjen veden laadun ja ekologisen tilan parantamiseksi. Hanke toimii pilottina muille kunnostusta vaativille Kirkkonummen järville ja vesistöille. Eri toimijoiden rajat ylittävä yhteistyö on avain kunnostuksen onnistumiselle. Tervetuloa hankkeen tilannekatsaukseen!

Veikkolan vesistöhanke järjestää yleisötilaisuuden keskiviikkona 26.8.2020 kello 17:30–21:00 Eerikinkartanossa Veikkolassa. Tilaisuudessa kuullaan järvien vedenlaadusta, hoitokalastuksista, petokalatoimista ja Lamminojan kunnostuksesta. Lisäksi esitellään uusi hankkeen puitteissa laadittu vesistöystävällinen puutarhaesite ja keskustellaan Veikkolan vesiensuojelusta.

Tilaisuus on maksuton, mutta kahvitarjoilun järjestämiseksi osallistujia pyydetään ilmoittautumaan perjantaihin 21.8.2020 mennessä täällä.

Ohjelmaan voit tutustua LUVY:n verkkosivuilla.

Lisätietoja:

Jussi Vesterinen
Vesistöasiantuntija
LUVY
jussi.vesterinen(at)luvy.fi
puh. 050 3079648

Anu Hynninen
Ympäristöpäällikkö
Kirkkonummen kunta
anu.hynninen(at)kirkkonummi.fi

logo, jossa teksti vesisuojelun tehostamisohjelma