Kirkkonummen Veden häiriötiedotteet tekstiviestillä

18.12.2019 12:00

Kategoria: Vesihuolto

Kirkkonummen Vesi tiedottaa suunnitelluista katkoksista ja häiriötilanteista myös tekstiviesteillä. Tekstiviesti lähetetään kaikkiin häiriöalueelle rekisteröityihin matkapuhelinnumeroihin. Häiriötilanteiden sijainnit päivitetään Kirkkonummen kunnan sivuilta löytyvään häiriökarttaan. Järjestelmään tallennettuja numeroita ei käytetä muuhun kuin häiriötiedottamiseen eikä niitä luovuteta eteenpäin.

Ilmoita salainen numerosi tai työnumerosi palveluun

Tekstiviestejä ei lähetetä salaisiin numeroihin. Samoin, jos matkapuhelin on rekisteröity toiseen osoitteeseen (esim. työpuhelin) ei viestiä kotiosoitteessa olevasta häiriöstä tule.

Kotiosoite ja käytössä oleva matkapuhelinnumero on lisättävissä järjestelmään

Toimi näin:

- siirry asiakasportaaliin: https://www.ums-asiakasportaali.fi/

- tilaa PIN-koodi kirjoittamalla Kunta/Yritys kohtaan Kirkkonummen Vesi ja syöttämällä puhelinnumerosi tai sähköpostisi niille varattuihin kenttiin

- tekstiviestillä tai sähköpostilla saatu PIN-koodi syötetään sivulle ilmestyvään kenttään, jolloin pääset kirjautumaan palveluun

- HUOM! Järjestelmän lähettämä PIN-koodi on istuntokohtainen. Aina, kun haluat kirjautua asiakasportaaliin, tulee sinun tilata uusi PIN-koodi järjestelmästä

- osoitteeksi syötetään vain kadunnimi ja numero. Järjestelmä ei tunne rappu- tai huoneistokohtaisia osoitteita

- syötä järjestelmään osoite (esim. Ervastintie 2, ilman rappu tai asuntonumeroa). Paina tämän jälkeen ”Etsi osoite”-painiketta ja valitse oikea osoite ikkunasta

- Paina lopuksi ”Jatka” –painiketta. Kun tiedot näkyvät oikein voit poistua ikkunasta valitsemalla ”LOG OFF” oikeasta ylänurkasta.

Palvelun voi tilata koskemaan Kirkkonummella useaa eri vedenkäyttöpaikkaa, kuten kotia, työpaikkaa tai iäkkään vanhemman kotia. Tekstiviestijärjestelmä on yhdensuuntainen eli viestiin ei voi vastata. Palvelun kautta voi myös päivittää tietoja tai poistaa tiedot järjestelmästä rastittamalla kohdan ”Ota tiedotteet pois käytöstä”. Palvelu on asiakkaalle maksuton.

Kirkkonummen Vesi