Kirkkonummen vapaa-aikapalvelut etsii harrastustoiminnan järjestäjiä

22.04.2021 09:18

Kategoria: Työllisyys Nuoret Nuoriso- ja liikuntapalvelut Lapset Vapaa-aika

Syksyllä 2021 starttaaviin MyHobby- ja TALENT harrastusryhmiin etsitään nyt yhteistyökumppaneita.  Kirkkonummen kunta haki mukaan opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) Harrastamisen Suomen malliin, jonka päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen harrastustoimintaa laajentamalla.

Maksuttomilla lasten- ja nuorten harrastusryhmillä mahdollistetaan kirkkonummelaisille lapsille ja nuorille mieluisaa ja maksutonta harrastamista koulupäivän yhteyteen tai sen välittömään läheisyyteen.

Harrastusten järjestäjinä voivat olla esimerkiksi taide- ja kulttuuritoimijat, urheiluseurat, nuorisojärjestöt, kunnan toimijat sekä muut lasten ja nuorten harrastustoiminnan yhteisöt ja yritykset.

Nyt etsimme lisää yhteistyökumppaneita syksyllä 2021- kevät 2022 toteutettavaan harrastustoimintaan. Harrastuksen järjestäjille maksetaan korvausta ohjauksesta. Ottakaa yhteyttä harrastuskoordinaattoriin ja tiedustelkaa lisää!

Yhteydenotot ja lisätiedot

Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalvelut