Kirkkonummen uimahalli avautuu rajoitetuin palveluin keskiviikkona 5.5.2021 klo 10.00

03.05.2021 13:11

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Kirkkonummen uimahalli avautuu rajoitetuin palveluin keskiviikkona 5.5. klo 10.00. Mahdollisuus uimahallikäynteihin avataan rajoitetusti alkaen niille henkilöille, joilla on erityisuimakortti tai senioriliikuntakortti +70v. Lisäksi uimahallissa järjestetään vuonna 2001 syntyneille ja sitä nuoremmille lapsille harrastustoimintaa.

Olemme asettaneet asiakasmäärärajoituksia, jotka ovat suhteutettu uimahallin tilojen kokoon nähden ja arvioon siitä, että turvaamme turvavälit puku-, pesu-, allas- ja muissa asiakastiloissa huomioiden annetut viranomaisohjeet. Uimahalli ei pysty palvelemaan asiakkaita täysipainoisesti. Uimahalliin mahtuu maksimissaan yhteensä 127 asiakasta, joista 67 allastiloihin. Tästä syystä toivomme asiakkailta ymmärrystä poikkeustilanteessa ja, että jokainen huomioi poikkeustilanteesta aiheutuvat erityisjärjestelyt.

Terveysturvallisuuden vuoksi erityisuimakortin ja seniorikortin omaaville henkilöille sekä seuratoiminnalle on omat uintiajat uimahallissa. Saunat, kuntosali ja solarium ovat poissa käytöstä toistaiseksi!

Nuoriso- ja liikuntapalveluilla on oikeus rajata tarvittaessa asiakasmäärää toiminnan turvallisuuden takaamiseksi.

Erityisuimakortteihin ja 70+ -kortteihin on tehty automaattinen pidennys uimahallin sulkuajalta. Asiakkaiden tulee tarkistaa allastilojen käyttötilanne etukäteen joko kysymällä uimahallin kassalta p. 040 126 9412 tai arvioimalla silmämääräisesti kahvion ikkunoista. Emme pysty varamaan asiakkaille henkilökohtaisia uintiaikoja. Uimahallin normaalit asiakasmaksut ovat voimassa. Emme hyvitä käyttämättä jääneitä asiakasmaksuja.

Koronavirus COVID-19 ei ole poistunut keskuudestamme, joten jokaisen asiakkaan vastuulla on huolehtia riittävästä kahden (2) metrin turvavälistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta. Tulethan uimahallille vain terveenä, lievissäkin oireissa on syytä jättää uimahallikäynti väliin.  Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita. Suosittelemme arvioimaan uimahallin käytön oman henkilökohtaisen tilanteesi perusteella.

Toivomme asiakkailta ymmärrystä ja, että jokainen huomioi poikkeustilanteesta aiheutuvat järjestelyt.

Asiakasmäärärajoitukset

Tilakohtaiset rajoitukset ovat seuraavat:

1. allastilat yhteensä 67 asiakasta:

• iso allas 5 hlö/ rata
  • opetusallas 15 hlöä
  • terapia-allas 15 hlöä
  • lasten kahluuallas 2 hlöä/ 1 perhe

2. kahvila 20 hlöä

HUOM! Harrastustoiminnan järjestäjät noudattavat toiminnassaan heille erikseen lähetettyjä terveysturvallisuusohjeita.

Uintiajat seniorikortti +70v ja erityisuimakorttilaiset

Uimahallikäynti on yhteensä 1,5 tuntia, johon sisältyy myös peseytymis- ja pukeutumisaika. Asiakkaan on poistuttava allastiloista viimeistään alla olevan uintiajan päättymisajankohtana.

• ma klo 7.00-14.00
  • ti klo 6.00-14.00 & 19.00-20.30
  • ke klo 10.00-15.30
  • to klo 6.00-14.00 & 19.00-20.30
  • pe klo 7.00-14.00
  • la klo 10.00-17.30
  • su klo 10.00-17.30

Infoa uimahalliin tulijoille:

• Tarkista esimerkiksi uimahallin kassalta mahdutko liikkumaan hallille. Emme pysty varamaan asiakkaille henkilökohtaisia uintiaikoja.
  • Erityisuimakortin ja seniorikortti 70+ omaaville henkilöille on varattu rajoitetut uintiajat (katso yllä). Muut uimahallin aukioloajankohdat on varattu pelkästään seuratoiminnalle.
  • Erityisuimakortteihin ja 70+ -kortteihin on tehty automaattinen pidennys uimahallin sulkuajalta. Emme hyvitä mahdollisia käyttämättä jääneitä asiakasmaksuja.
  • Uimahallikäynnin aikana on noudatettava 1,5 h uintiaikaa, johon sisältyy myös peseytymis- ja pukeutumisaika.
  • Vältä turhaa oleskelua uimahallilla.
  • Uimahallin normaaleja peseytymisohjeita tulee noudattaa tarkasti ja etenkin wc-tiloissa sekä ennen altaalle menoa on huolehdittava hyvästä käsihygieniasta. Käsidesiä löytyy eri tiloistamme.
  • Pidä riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin ja työntekijöihin koko uimahallivierailun ajan.
  • Käytä uimahallin yleisissä tiloissa (aulatilat, pukuhuoneet, kahvila) kasvomaskia, jos sinulla ei ole siihen terveydellistä estettä.
  • Olemme tehostaneet siivousta Työterveyslaitoksen siivousohjeiden mukaisesti.
  • Vesipeuhua, ohjattua liikuntaa ja muita tapahtumia ei järjestetä.
  • Lipunmyynnissä ja kahvilan kassalla suositaan kortti- ja lähimaksamista.
  • Allastiloissa näkyvillä olevat vesiliikunnan välineet ovat käytettävissä. Muita välineitä emme lainaa.
  • Jos sairastut kesken uimahallikäynnin, poistu välittömästi uimahallista. Sairastumisesta tulee ilmoittaa uinninvalvontaan tai lipunmyynnin kassalle.

Nuoriso- ja liikuntapalvelut noudattaa uimahallipalveluiden toteuttamiseksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM), aluehallintovirastojen, Työterveyslaitoksen, Suomen Uimaopetus ja Hengenpelastusliiton, Suomen Punaisen Ristin sekä kunnan ohjeita koronaan liittyen. Noudatamme myös normaalisti kuluttajaturvallisuuden ja vedenlaadun valvonnan osalta olemassa olevia säädöksiä.

Kysymyksiä uimahallipalveluista:

Laita sähköpostia nuorisojaliikunta(a)kirkkonummi.fi, vastaamme sähköposteihin niin pian kuin mahdollista.

Kirkkonummen uimahalli