Kirkkonummen Rekryfestarit pidetään jälleen syksyllä – merkitse torstai 25.11.2021 jo kalenteriisi!

23.06.2021 09:48

Kategoria: Työllisyys Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Yrittäjyys

Rekryfestarit pidetään jälleen syksyllä, ja suunnittelu on jo aloitettu. Tapahtumapäivä on torstai 25.11.2021. Tapahtuman toteutustapa tarkentuu valmistelun edetessä.

Tapahtuman järjestävät Kirkkonummen kunnan kuntakehitysyksikkö, Työllistymispalvelut Toimari, Ohjaamo ja Vauhdittamo yhteistyössä Uudenmaan TE-toimiston sekä Luckan Integrationin ja Life in Kirkkonummen kanssa.

Tapahtumassa luvassa muun muassa ständejä ja tietoiskuja työnhausta, opiskelusta, yrittäjyydestä, nuorille suunnatusta Ohjaamo-palvelusta, yli 30-vuotiaille kirkkonummelaisille työnhakijoille tarjolla olevista Vauhdittamo-hankkeen palveluista sekä Työllistymispalvelut Toimarista. Ständeillä työnhakijoilla ja työnantajilla on mahdollisuus tavata toisiaan ja keskustella työllistymismahdollisuuksista.

Kirkkonummen Rekryfestareilla on ollut aiemmissa tapahtumissa mukana rekrytoivia työnantajia, työnhakijoita, työllisyyspalveluiden tarjoajia ja oppilaitoksia. Festareilla on kerrottu myös yrittäjäksi ryhtymisestä ja kevytyrittäjyyden mahdollisuuksista. Tapahtuman ohjelmaan kuuluvat myös mielenkiintoiset tietoiskut ajankohtaisista aiheista ja käytettävissä olevista työllisyyspalveluista.

 

Lisätietoja: tyollisyys(a)kirkkonummi.fi

Kirkkonummen Rekryfestarit