Kirkkonummen Rekryfestarit järjestetään Fyyrissä 4.10.2022 klo 10–15

30.09.2022 12:56

Kategoria: Ohjaamo Fyyri Työllisyys Vauhdittamo Yrittäjyys

Etsitkö työ-, oppisopimus- tai opiskelupaikkaa?

Kirkkonummen kunnan kuntakehitysyksikkö, Työllistymispalvelut Toimari, Ohjaamo ja Vauhdittamo järjestävät yhteistyössä Uudenmaan TE-toimiston ja Life in Kirkkonummen kanssa Kirkkonummen Rekryfestarit tiistaina 4.10.2022 klo 10–15 Kirkkonummen kirjastotalo Fyyrissä osoitteessa Kirkkotori 1, 02400 Kirkkonummi.

Kirkkonummen Rekryfestarit kokoaa jälleen yhteen työnhakijoita, työnantajia, oppilaitoksia ja työllisyyspalveluita. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

– Työn tarjonta ja osaamisen tarpeet muuttuvat yhä nopeammin. Kuntana haluamme tarjota kanavan vuoropuhelulle työnantajien, työntekijöiden ja osaamisen kehittäjien välillä. Rekryfestarit mukautuvat aikaansa – pahimpana korona-aikana järjestimme virtuaalifestarit, mutta nyt pystymme tarjoamaan myös niin tärkeän inhimillisen kontaktin, sanoo Kirkkonummen kunnanjohtaja Tarmo Aarnio

Tapahtumaan voi tulla kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja työnhausta, opiskelusta ja yrittäjyydestä. Tapahtumassa voi omatoimisesti tutustua rekrytoiviin työnantajiin, koulutustarjontaan, yrittäjyyden ja kevytyrittäjyyden mahdollisuuksiin, Kirkkonummen kunnan työllistämisen järjestelytukeen ja työllisyyspalveluihin.

– Tämä on hieno tilaisuus tavata työnantajia ja tutustua tarjolla oleviin työpaikkoihin, koulutusmahdollisuuksiin ja työllisyyspalveluihin. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan Rekryfestareille, toteaa kuntakehityspäällikkö Susanna Hyvärinen.

Työnantajia on tämänhetkisen tiedon perusteella seuraavilta aloilta: asiakaspalvelu, elektroniikkatuotteiden valmistus, henkilölogistiikka (linja-auto), hevosala, ikäihmisten palvelut, julkinen sektori, kaupan ala, kiinteistöpalvelut, käytettyjen tavaroiden vähittäiskauppa, opetusala, puhtauspalvelut, ravintola, ruokapalvelut, sote-ala, teollisuus, turvallisuusala ja varhaiskasvatus.

Rekryfestareiden tapahtumapisteillä on mukana myös useita työllisyyspalveluita tarjoavia tahoja, kuten Ohjaamo Kirkkonummi, joka palvelee alle 30-vuotiaita nuoria monissa elämän aihealueiden kysymyksissä ja Vauhdittamo Kirkkonummi -hanke, joka neuvoo yli 30-vuotiaita työnhakijoita, sekä Työllistymispalvelut Toimari, joka antaa lisätietoa työllistymis- ja sosiaalipalveluista työtä vailla oleville.

SVEPS ungdomsverkstad esittelee mm. ruotsinkielistä työvalmennusta nuorille. Karriärcenter Arabia tarjoaa ruotsin- ja englanninkielistä uravalmennusta. Opiskelumahdollisuuksista ja oppisopimuskoulutuksesta voi tulla keskustelemaan Omnian, Luksian ja Axxellin kanssa. Yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat suunnata puolestaan YritysEspoon/YritysKirkkonummen tapahtumapisteelle.

 

Uudenmaan TE-toimiston palvelut monipuolisesti esillä

TE-asiantuntijat vastaavat Uudenmaan TE-toimiston tapahtumapisteellä sekä työnhakija-asiakkaiden että yritysten kysymyksiin. Paikalla on myös kansainvälisen rekrytoinnin palveluiden asiantuntija kertomassa palveluista, joita TE-toimisto tarjoaa kansainvälisiä rekrytointeja suunnitteleville yrityksille.

Työvoimakoulutuksiin liittyviin kysymyksiin saa myös vastauksia Uudenmaan TE-toimiston jatkuvan oppimisen johtavalta asiantuntijalta Mira Piiroselta. Hän on tavattavissa TE-toimiston tapahtumapisteellä klo 11.30–14.15.

– Hienoa, että meillä on tauon jälkeen taas mahdollisuus tavata asiakkaitamme kasvotusten. Rekryfestareille on tulossa iso joukko paikallisia työnantajia ja odotamme tapahtumaan myös paljon kävijöitä. Haluamme tarjota tietoa palveluistamme mahdollisimman kattavasti ja siksi Uudenmaan TE-toimiston ständillä on paikalla eri aihepiirien asiantuntijoita, jotka pystyvät vastaamaan työnhakijoiden ja yritysten kysymyksiin, sanoo palvelupäällikkö Meeri Haapakoski Uudenmaan TE-toimistosta.

Tule mukaan festareille!

Lisätietoja: tyollisyys(a)kirkkonummi.fi / www.kirkkonummi.fi/rekryfestarit

Kirkkonummen Rekryfestarit