Kirkkonummen Rekryfestarit

Kirkkonummen digiRekryfestarit järjestetään 25.11.2021 klo 10 - 15

Kirkkonummen kunnan kuntakehitysyksikkö, Työllistymispalvelut Toimari, Ohjaamo ja Vauhdittamo järjestävät yhteistyössä Uudenmaan TE-toimiston ja Life in Kirkkonummen kanssa Kirkkonummen digiRekryfestarit torstaina 25.11.2021 klo 10 - 15.

Työnhakufestarimme kokoaa yhteen alueen työnhakijoita, työnantajia, oppilaitoksia ja työllistymistä edistäviä palveluita. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuma järjestetään digitaalisella Tavata-verkostoitumisalustalla. Sähköiselle verkostoitumisalustalle rakentuu päälava, jossa pidetään mielenkiintoisia puheenvuoroja, sekä virtuaalisia ständejä, jotka mahdollistavat vuoropuhelun. Alustalla on mahdollisuus sopia jopa kahdenkeskisiä tapaamisia.

Ohjaamo-Vauhdittamo sekä Työllistymispalvelut Toimari vastaanottavat asiakkaitaan ja tukevat digiRekryfestareille osallistumisessa Ohjaamo-Vauhdittamon tiloissa (Kirkkotallintie 1). Tiloissa noudatetaan ajankohtaisia rajoituksia ja ohjeistuksia.

Ilmoittautuminen on käynnissä!

Rekisteröidy ja luo käyttäjäprofiilisi osoitteessa: https://app.tavata.events/signup

Liitä profiilisi tapahtumaan koodilla REH9MJ

Kirjautumisohje festareille

Kutsu Kirkkonummen digiRekryfestareille

Tule tutustumaan työnantajiin ja työllistymistä edistäviin palveluihin!

Tapahtuman päälavan ohjelma:

• 10.00–10.05 Avauspuheenvuoro, Tarmo Aarnio, kunnanjohtaja, Kirkkonummen kunta
  • 10.05–10.15 Tavata-alustan esittely, Kristina Mustonen, Tavata Global Oy
  • 10.15–10.20 Mitä kaikkea tänään on tarjolla
    Susanna Hyvärinen, kuntakehityspäällikkö, Kirkkonummen kunta
  • 10.20–10.35 Ohjaamo-Vauhdittamo ja Life in Kirkkonummi
    Pekka Sinisalo, Ohjaamovastaava ja Vauhdittamopäällikkö ja Tony Tähtinen​, palveluohjaaja ja hankekoordinaattori, Kirkkonummen kunta
  • 10.35–10.50 Palkkatuki työllistämisen tukena
    Nina Niemi, asiantuntija, Uudenmaan TE-palvelut
  • 10.50–11.05 Omniasta kohti ammattia ja työelämää
    uraohjaajat Hanna-Mari Näräkkä ja Anna Vuorelainen, Omnia​
  • 11.05–11.30 Tauko​
  • 11.30–11.45 Yrittäjyys ja kevytyrittäjyys pähkinänkuoressa
    Päivi Lahtelin-Laine, yritysasiantuntija, YritysEspoo​
  • 11.45–12.30  Työnantajien puheenvuorot:​
    • 11.45–11.50 Ihmisläheistä ja arvokasta työtä ikäihmisten parissa
      Sanna Loiviola, rekrytointi- ja yhteistyökoordinaattori​, Kirkkonummen kunta
    • 11.50–11.55 Työpaikat Kirkkonummen kunnan puhtaus- ja ruokapalveluissa
      Johanna Tuppurainen, palvelujohtaja, Kirkkonummen kunta​
    • 11.55–12.00 Liikkuvaa ryhmätyötä eri elämäntilanteisiin
      Tuukka Ryhänen, rekrytoija, Niemi Palvelut Oy​
    • 12.00–12.05 Nesenta Oy, Marika Korhonen, Team Leader​
    • 12.05–12.10 Varhaiskasvatuksen puheenvuoro, Kirkkonummen kunta / Småbarnspedagogikens taltur, Kyrkslätts kommun
      Kaisa Kaarre, päiväkodin johtaja ja Tina Stjernberg, daghemsföreståndare​
    • 12.10–12.15 Rannikkoprikaati esittäytyy
      Minna Lehto, henkilöstösuunnittelija, Rannikkoprikaati
    • 12.15–12.20 Ura JYSKissä – tuhannen taalan paikka
      Miki Lindblom, HR Business Partner, JYSK Suomi
  • 12.30  Loppusanat, päälavan ohjelma päättyy
  • 12.30–15.00 Ohjelma jatkuu Tavata-alustalla näytteilleasettajien ständeillä – vapaata tutustumista, keskustelua videohuoneissa ja kahdenkeskisiä tapaamisia

Työnantaja - haluatko tulla mukaan tapahtumaan esittelemään yritystäsi ja kertomaan avoimista työpaikoista? Ota yhteys tyollisyys@kirkkonummi.fi

Tapahtumassa mukana mm.

Omnia

Rekryfestareista yleisesti

Rekryfestareille kerätään työnantajia, joilla on tarpeita palkata uusia työntekijöitä, työnhakijoita sekä työllisyyspalveluiden parissa toimivia palveluntarjoajia. Paikalla olevat oppilaitokset esittelevät kouluttautumismahdollisuuksia, jotka edistävät työtä vailla olevien työnhakuvalmiuksia tai mahdollistavat jopa alanvaihdon. Rekryfestareilla kerrotaan myös yrittäjäksi ryhtymisen mahdollisuuksista siitä kiinnostuneille.

Kirkkonummella Rekryfestarit järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019.
Tiedote 22.10.2019: Kirkkonummen ensimmäiset Rekryfestarit oli menestys

Toisen kerran Kirkkonummen Rekryfestarit järjestettiin vuonna 2021, ensimmäistä kertaa digitaalisesti.
Tiedote 13.4.2021: Kirkkonummella onnistuneet digiRekryfestarit 2021 – paikalla oli parisataa osallistujaa

Kirkkonummen kunta, kuntakehitys
tyollisyys@kirkkonummi.fi