Kirkkonummen Rekryfestarit

Kirkkonummen Rekryfestarit järjestetään 4.10.2022 klo 10–15

Kirkkonummen kunnan kuntakehitysyksikkö, Työllistymispalvelut Toimari, Ohjaamo ja Vauhdittamo järjestävät yhteistyössä Uudenmaan TE-toimiston ja Life in Kirkkonummen kanssa Kirkkonummen Rekryfestarit tiistaina 4.10.2022 klo 10–15.

Rekryfestarit järjestetään mahdollisuuksien mukaan tänä vuonna hybriditapahtumana.

Työnhakufestarimme kokoaa yhteen alueen työnhakijoita, työnantajia, oppilaitoksia ja työllistymistä edistäviä palveluita. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumassa on luvassa muun muassa ständejä ja tietoiskuja työnhausta, opiskelusta, yrittäjyydestä, nuorille suunnatusta Ohjaamo-palvelusta, yli 30-vuotiaille kirkkonummelaisille työnhakijoille tarjolla olevista Vauhdittamo-hankkeen palveluista sekä Työllistymispalvelut Toimarista. Ständeillä työnhakijoilla ja työnantajilla on mahdollisuus tavata toisiaan ja keskustella työllistymismahdollisuuksista.

Tule tutustumaan työnantajiin ja työllistymistä edistäviin palveluihin!

Työnantaja - haluatko tulla mukaan tapahtumaan esittelemään yritystäsi ja kertomaan avoimista työpaikoista? Ota yhteys tyollisyys@kirkkonummi.fi

Rekryfestareista yleisesti

Rekryfestareille kerätään työnantajia, joilla on tarpeita palkata uusia työntekijöitä, työnhakijoita sekä työllisyyspalveluiden parissa toimivia palveluntarjoajia. Paikalla olevat oppilaitokset esittelevät kouluttautumismahdollisuuksia, jotka edistävät työtä vailla olevien työnhakuvalmiuksia tai mahdollistavat jopa alanvaihdon. Rekryfestareilla kerrotaan myös yrittäjäksi ryhtymisen mahdollisuuksista siitä kiinnostuneille.

Kirkkonummella Rekryfestarit järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019.
Tiedote 22.10.2019: Kirkkonummen ensimmäiset Rekryfestarit oli menestys

Toisen kerran Kirkkonummen Rekryfestarit järjestettiin vuonna 2021, ensimmäistä kertaa digitaalisesti.
Tiedote 13.4.2021: Kirkkonummella onnistuneet digiRekryfestarit 2021 – paikalla oli parisataa osallistujaa

Kirkkonummen kunta, kuntakehitys
tyollisyys@kirkkonummi.fi