Kirkkonummen Rekryfestarit

Kirkkonummen Rekryfestarit järjestetään 25.11.2021 klo 10 - 15

Kirkkonummen kunnan kuntakehitysyksikkö, Työllistymispalvelut Toimari, Ohjaamo ja Vauhdittamo järjestävät yhteistyössä Uudenmaan TE-toimiston ja Life in Kirkkonummen kanssa Kirkkonummen Rekryfestarit torstaina 25.11.2021 klo 10 - 15.

Työnhakufestarimme kokoaa yhteen alueen työnhakijoita, työnantajia, oppilaitoksia ja työllistymistä edistäviä palveluita. Tapahtuma on maksuton.

Rekryfestarit järjestetään digitaalisena tapahtumana. Sähköiselle verkostoitumisalustalle rakentuu päälava, jossa pidetään mielenkiintoisia puheenvuoroja, sekä virtuaalisia ständejä, jotka mahdollistavat vuoropuhelun. Alustalla on mahdollisuus sopia jopa kahdenkeskisiä tapaamisia. Mikäli koronatilanne sallii, pyritään tapahtuma järjestämään hybridimallilla, eli sekä digitaalisena että fyysisenä tapahtumana yhtäaikaisesti.

Tule tutustumaan työnantajiin ja työllistymistä edistäviin palveluihin!

Työnantaja - haluatko tulla mukaan tapahtumaan esittelemään yritystäsi ja kertomaan avoimista työpaikoista? Ota yhteys tyollisyys@kirkkonummi.fi

Rekryfestareista yleisesti

Rekryfestareille kerätään työnantajia, joilla on tarpeita palkata uusia työntekijöitä, työnhakijoita sekä työllisyyspalveluiden parissa toimivia palveluntarjoajia. Paikalla olevat oppilaitokset esittelevät kouluttautumismahdollisuuksia, jotka edistävät työtä vailla olevien työnhakuvalmiuksia tai mahdollistavat jopa alanvaihdon. Rekryfestareilla kerrotaan myös yrittäjäksi ryhtymisen mahdollisuuksista siitä kiinnostuneille.

Kirkkonummella Rekryfestarit järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019.
Tiedote 22.10.2019: Kirkkonummen ensimmäiset Rekryfestarit oli menestys

Toisen kerran Kirkkonummen Rekryfestarit järjestettiin vuonna 2021, ensimmäistä kertaa digitaalisesti.
Tiedote 13.4.2021: Kirkkonummella onnistuneet digiRekryfestarit 2021 – paikalla oli parisataa osallistujaa

Kirkkonummen kunta, kuntakehitys
tyollisyys@kirkkonummi.fi