Kirkkonummen Rekryfestarit

Rekryfestarit siirretään 15.9.2020 >>

Kirkkonummen Rekryfestarit mahdollistaa työnantajien ja -hakijoiden tapaamisen esittäytymisten ja molemminpuolisen tutustumisen merkeissä

Rekryfestareille kerätään vuosittain työnantajia, joilla on tarpeita palkata uusia työntekijöitä, työnhakijoita sekä työllisyyspalveluiden parissa toimivia palveluntarjoajia. Paikalla olevat oppilaitokset esittelevät kouluttautumismahdollisuuksia, jotka edistävät työtä vailla olevien työnhakuvalmiuksia tai mahdollistavat jopa alanvaihdon.

Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran 22.10.2019 Kirkkonummen kunnan ja Uudenmaan TE-palveluiden toimesta yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa, kuten Ohjaamo Kirkkonummi, Työmajakka ry ja Luckan. Tapahtuman osallistujamäärä ylitti kaikki odotukset, Kirkkonummen seurakuntatalolle kokoontui n. 350 työnhakijaa tutustumaan noin 20 lähialueen työnantajaan, oppilaitokseen ja asiantuntijaan.

Tiedote 22.10.2019: Kirkkonummen ensimmäiset Rekryfestarit oli menestys

Vuonna 2020 Rekryfestarit siirtyy suurempiin tiloihin

Tiistaina 15.9.2020 klo 10-15 järjestettävät Rekryfestarit valtaavat Masalan LähiTapiola Sport Centerin, jonne mahtuu kerrallaan yli 1000 henkeä. Paikalle kutsutaan verkkosivutiedottamisen kautta kaikki alueen yrittäjät ja tilaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä n. 100 yritystä - työnhakijoita tapahtumaan odotetaan päivän aikana noin 1500.

työllisyyskoordinaattori
Johanna Andelmin-Inkinen