Kirkkonummen Rekryfestarit

Kirkkonummen digiRekryfestarit järjestetään online 7.4.2021 klo 10 - 13

Kirkkonummen kunnan kuntakehitysyksikkö, Työllistymispalvelut Toimari, Ohjaamo ja Vauhdittamo järjestävät yhteistyössä Uudenmaan TE-toimiston sekä Luckan Integrationin ja Life in Kirkkonummen kanssa Kirkkonummen digiRekryfestarit keskiviikkona 7.4.2021 klo 10 - 13.

Työnhakufestarimme kokoaa yhteen alueen työnhakijoita, työnantajia, oppilaitoksia ja työllistymistä edistäviä palveluita. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuma järjestetään sähköisellä verkostoitumisalustalla. 

Tule tutustumaan työnantajiin ja työllistymistä edistäviin palveluihin!

Kirkkonummen digiRekryfestarit mahdollistaa työnantajien ja -hakijoiden tapaamisen esittäytymisten ja molemminpuolisen tutustumisen merkeissä tällä kertaa digitaalisesti.

Työnhakija - oletko kiinnostunut työ- tai opiskelupaikoista? Rekisteröidy ja luo käyttäjäprofiilisi osoitteessa: https://app.tavata.events/signup.
Liitä profiilisi tapahtumaan koodilla RE5PRH.
Voit jatkossa kirjautua tapahtumaan osoitteessa: https://app.tavata.events/login.

Työnantaja - haluatko tulla mukaan tapahtumaan esittelemään yritystäsi ja kertomaan avoimista työpaikoista? Ota yhteys tyollisyys@kirkkonummi.fi

Tapahtumassa mukana:

Rekryfestareista yleisesti

Rekryfestareille kerätään vuosittain työnantajia, joilla on tarpeita palkata uusia työntekijöitä, työnhakijoita sekä työllisyyspalveluiden parissa toimivia palveluntarjoajia. Paikalla olevat oppilaitokset esittelevät kouluttautumismahdollisuuksia, jotka edistävät työtä vailla olevien työnhakuvalmiuksia tai mahdollistavat jopa alanvaihdon. Rekryfestareilla kerrotaan myös yrittäjäksi ryhtymisen mahdollisuuksista siitä kiinnostuneille.

Kirkkonummella Rekryfestarit järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019.
Tiedote 22.10.2019: Kirkkonummen ensimmäiset Rekryfestarit oli menestys

Lisätietoja

Rekisteröitymisohje työnhakijoille (pdf)

Kirkkonummen kunta, kuntakehitys
tyollisyys@kirkkonummi.fi