Kirkkonummen Rekryfestareilla mahdollisuus työllistyä – vaikka heti!

18.10.2019 13:11

Kategoria: Ohjaamo Työllisyys Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Kirkkonummen kunta ja Uudenmaan TE-toimisto järjestävät työtä etsiville Rekryfestarit tiistaina 22.10. klo 10-14 Kirkkonummen seurakuntakeskuksessa osoitteessa Seurakunnantie 1.  

Rekryfestareilla on paikalla yli 20 lähialueen työnantajaa, oppilaitosta ja työllisyyden parissa toimivaa palveluntarjoajaa. Työnantajia on muun muassa seuraavilta aloilta: hoiva, kotipalvelu, varhaiskasvatus, puhtauspalvelut, kauppa, kiinteistönhoito, hotelli, ravintola, wellness, taksi, turvallisuus, ICT ja teollisuus. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Työmajakan, Ohjaamon ja Luckanin kanssa.

Paikan päällä on mahdollista työllistyä nopealla aikataululla, sillä useat työnantajat etsivät saman tien palkattavia työntekijöitä. Lisäksi Uudenmaan TE-toimiston asiantuntijat neuvovat miten palkkatuki, työkokeilu tai jokin muu työllistymistä edistävä palvelu auttaa työnhakijaa työllistymisessään.

- Olen vakuuttunut, että nyt järjestettävät Kirkkonummen ensimmäiset Rekryfestarit ovat jonkin uuden hyvän alku. Yhteistyö on sujunut kaikkien tapahtumaan osallistuvien tahojen kanssa todella mallikkaasti, mikä osaltaan osoittaa tällaisten työnhakutilaisuuksien tarpeellisuuden. Meillä onkin jo suunnitelmat pitkällä kevään seuraavaan rekrytapahtumaan liittyen, kertoo Kirkkonummen kunnan työllistymisyksikön johtaja Ulla Railio.

Rekryfestareille osallistuu useita työllisyyttä edistäviä toimijoita:

Kirkkonummen kunnan Ikäihmisten hyvinvointipalvelut ja Työllistymisyksikkö Toimari esittelevät tapahtumassa Hoiva-hanketta. Kunnan varhaiskasvatus ja puhtauspalvelut esittelevät myös työllistämismahdollisuuksiaan omiin yksikköihinsä.

Ohjaamo Kirkkonummi tukee alle 30-vuotiaita nuoria mm. työelämään etenemisessä tai jossain muussa asiassa, jossa nuori tarvitsee apua.

Työmajakka ry:n Lautta työttömyydestä työhön -hanke suuntaa palvelunsa pitkään työttömänä olleille, jotka aidosti haluavat tarttua kiinni työelämään. Työmajakka auttaa myös ajantasaisten työnhakuasiakirjojen laatimisessa.

Maahanmuuttajille suunnattu Koto-SIB-työllistämisohjelma tarjoaa polun työllistymiseen ja suomen kielen oppimiseen.

Luckan Kyrkslätt tarjoaa mm. neuvontaa ja ohjausta maahanmuuttajille.

SVEPS ungdomsverkstad tarjoaa mm. ruotsinkielistä työvalmennusta nuorille.

YritysEspoon asiantuntija esittelee nykypäivän yrittämisen vaihtoehtoja sekä neuvoo käytännön menettelyt yrittämisen aloittamiseen.

Myös oppilaitosten edustajia on paikalla kertomassa mm. kouluttautumisesta oppisopimuksella.

Tapahtuma on avoin kaikille, lämpimästi tervetuloa!

 

Rekryfestarit