Kirkkonummen pyöräilyviikon kuvakilpailun voittaja valittu

24.11.2020 15:40

Kategoria: Asuminen ja ympäristö Liikunta ja ulkoilu Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Vapaa-aika Kadut ja tiet

Pyöräilyviikon kuvakilpailun aiheena oli pyöräilyaiheinen kuva Kirkkonummelta teemalla ”Ilo irti pyöräilystä”. Kunnan Kestävän ja turvallisen liikkumisen työryhmän järjestämään kuvakilpailuun saapui 13 valokuvaa 10 eri henkilöltä. Kuvia oli otettu eri puolella Kirkkonummea kaupunkiympäristössä sekä luonnonmaisemissa. Voittajaksi valikoitui Anu Ylämurron lähettämä kuva Luotsikalliolta Porkkalanniemeltä. Paljon onnea Anulle erittäin onnistuneesta pyöräilyn iloa välittävästä valokuvasta!

Voittanut valokuva ilmentää hienosti pyöräilyn iloa ja nautinnollisuutta yhdistettynä liikunnallisuuteen ja luontoon. -Kuvassa yhdistyy pyöräilyn ilo upeasti auringonlaskun taitteeseen meren äärellä. Kuvanottopaikka eli Porkkalanniemi edustaa Kirkkonummea parhaimmillaan, sillä se tuo hyvin esiin Kirkkonummen merellisyyden ja luontokohteiden saavutettavuuden pyörällä, kehuu kunnan Kestävän ja turvallisen liikkumisen työryhmän puheenjohtaja Marko Suni.

Kuvakilpailun voittajaan on oltu henkilökohtaisesti yhteydessä palkinnon toimitusta varten. Suuret kiitokset myös kaikille muille kuvakilpailuun osallistuneille!

Kuvakilpailussa kysyttiin myös, millaista pyöräily on Kirkkonummella ja osallistujat saivat lähettää terveisiä Kirkkonummen turvallisen ja kestävän liikkumisen työryhmälle. Pyöräily Kirkkonummella sai kuvakilpailuun osallistuneilta positiivista palautetta. Vapaa-ajan pyöräilyyn ja maastopyöräilyyn toivotaan kuitenkin lisää reittejä. Myös uudet pyörätelineet saivat kiitosta, ja niitä toivotaan jatkossa lisää pyöräilijöiden suosimiin paikkoihin. Turvallisen ja kestävän liikkumisen työryhmä kiittää terveisistä ja jatkaa aktiivisesti pyöräilyn ja muiden kestävien kulkumuotojen edistämistyötä Kirkkonummella myös jatkossa.

Kuvakilpailun voittanut valokuva Porkkalanniemeltä. Kuva: Anu Ylämurto

Pyöräilyn ilo upeasti auringonlaskun taitteeseen meren äärellä