Kirkkonummen pääkirjasto väistötiloihin

17.10.2017 09:39

Kategoria: Kirjasto

Kirkkonummen pääkirjaston laajennus- ja peruskorjausprojektin vuoksi pääkirjaston toiminta siirtyy syksyn aikana väistötiloihin. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Väistötiloihin muuttamisen ajan pääkirjasto on suljettu, ja väistötilat avataan asiakkaille heti muuton valmistuttua.

Väistötilat löytyvät Kirkkonummen keskustan alueelta, ja kirjasto palvelee kahdessa eri pisteessä. Aikuistenosasto ja pienten lasten kirjat löytyvät jatkossa osoitteesta Tallinmäki 2, entisen Kipinän tiloista. Lasten- ja nuortenosasto, Mesta, puolestaan muuttaa entisiin Handelsbankenin tiloihin osoitteeseen Kirkkotallintie 2.

Pääkirjastosta lainatulle aineistolle annetaan 16.10. lähtien poikkeuksellisen pitkä laina-aika, jotta eräpäivät eivät osu sille ajalle, kun kirjasto on suljettuna.

Pääkirjaston ollessa suljettuna aineiston palauttaminen pääkirjastoon tai varausten nouto sieltä ei ole mahdollista. Pääkirjastosta lainatun aineiston voi palauttaa lähikirjastoihin ja kirjastoautoon, jotka palvelevat normaalisti. Aukioloajat ja yhteystiedot löydät kirjaston kotisivuilta: kirkkonummi.fi/kirjasto.

Nyt on erinomainen hetki käydä lainaamassa pääkirjaston hyllyt tyhjiksi, sillä palauttamisesta tarvitsee huolehtia vasta tammikuussa!

Suurenna kartta tästä (pdf):

Kirkkonummen pääkirjasto väistötiloihin