Kirkkonummen pääkirjasto suljetaan muuton ajaksi

08.11.2017 10:45

Kategoria: Kirjasto

Kirkkonummen pääkirjasto muuttaa laajennus- ja peruskorjausprojektin ajaksi väistötiloihin ja on suljettuna muuton ajan 13.11.–10.12. Toiminta avataan asiakkaille muuton jälkeen maanantaina 11.12. kahdessa eri toimipisteessä. Aikuisten osasto ja pienten lasten kirjat löytyvät osoitteesta Tallinmäki 2, entisen Kipinän tiloista. Lasten- ja nuortenosasto, Mesta, puolestaan muuttaa entisiin Handelsbankenin tiloihin osoitteeseen Kirkkotallintie 2.

Kirjaston ollessa suljettuna lainaus, palautus tai varausten nouto ei ole mahdollista. Pääkirjastossa oleva aineisto on käytettävissä vasta muuton valmistuttua, eikä esimerkiksi varauksia voida toimittaa eteenpäin. Pääkirjaston kaukopalvelu on myös kiinni.

Lähikirjastot Masalassa ja Veikkolassa sekä kirjastoauto palvelevat normaalisti. Aukioloajat ja yhteystiedot löytyvät kirjaston kotisivuilta kirkkonummi.fi/kirjasto. Kiinniolon aikana pääkirjastossa on puhelinpäivystys ma–pe klo 8–16, jolloin kirjaston henkilökunnan tavoittaa numerosta 09 2967 2467.

Ennen muuttoa pääkirjastosta kannattaa käydä lainaamassa lukemista loppuvuodeksi, sillä pääkirjastosta lainatun aineiston eräpäivä on vasta 2.1.2018. Pitkä laina-aika koskee kirjojen lisäksi myös muuta aineistoa, kuten elokuvia, lehtiä ja cd-levyjä.