Kirkkonummen pääkirjasto palvelee kahdessa eri toimipaikassa

29.01.2018 13:05

Kategoria: Kirjasto

Kirkkonummen pääkirjasto toimii normaalisti ja palvelee tuttuina aukioloaikoina eli ma-pe klo 9-20 ja la klo 9-15, vaikka tilat ovat vaihtuneet. Kirjaston peruskorjaus- ja laajennushanke on käynnissä, ja kirjasto on muuttanut remontin tieltä uusiin tiloihin keskustan alueella. Kirjasto palvelee uuden kirjaston valmistumiseen saakka kahdessa eri toimipisteessä.

Pääkirjasto eli aikuisten ja alle kouluikäisten lasten aineistot löytyvät osoitteesta Tallinmäki 2. Pääkirjastossa on asiakkaiden käyttöön tietokoneita sekä tulostus-, kopiointi- ja skannausmahdollisuus. Lehtien lukemista ja oleskelua varten kirjastotiloihin on sijoitettu mukavia istumanurkkauksia ja pöytiä. Leikkinurkka ja monipuoliset lasten aineistot viihdyttävät perheen pienimpiä. Kirjojen lisäksi osastolta löytyy suurin osa lasten elokuvista sekä musiikkia ja äänikirjoja.

Lasten- ja nuortenosasto Mestasta (Kirkkotallintie 2) taas voi käydä hakemassa luettavaa kouluikäisille ja nuorille. Mestasta löytyvät muun muassa lasten ja nuorten romaanit, tietokirjat, sarjakuvat, lehdet ja konsolipelit.

3D-tulostinta voi käyttää Mestassa. Jos haluat varata opastusajan, lähetä sähköpostia osoitteeseen kirkkonummen.mesta@gmail.com. Kun osaat käyttää laitetta itsenäisesti, voit varata sen käyttöösi soittamalla numeroon 040 126 9458. Mestassa on myös yksi asiakastietokone.

Aineistoa voi varata noudettavaksi molempiin toimipisteisiin. Jos tahdot noutaa varauksesi aikuistenosastolta, valitse verkkokirjastossa noutopisteeksi Pääkirjasto. Lasten- ja nuortenosastolta noudettavien varausten noutopisteeksi valitaan Mesta.

Tervetuloa kirjastoon!

Kuvat: Päivi Ahola