Kirkkonummen musiikkiopisto täyttää ensi vuonna 50 vuotta

20.12.2021 14:01

Kategoria: Musiikkiopisto Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Vapaa-aika

Oma musiikkiopistomme täyttää ensi vuonna 50 vuotta. Olemme vuodesta 1972 lähettäneet tuhansittain kirkkonummelaisia muusikonalkuja maailmalle, joista osa on jatkanut musiikin opiskelua ammattiin asti ja osa on musiikin harrastajia.

Juuri tämä onkin parasta musiikkiopistossamme – tarjoamamme taiteen perusopetuksen musiikin laaja oppimäärä mahdollistaa tulevat ammattiopinnot, mutta antaa myös sysäyksen musiikin elinikäiseen harrastamiseen joko instrumentin taitajana, laulajana tai muuna musiikin aktiivisena käyttäjänä.

Juhlimme 50 musiikkiopistovuottamme Kirkkonummella vuonna 2022 kymmenin konsertein, jotka ovat avoimia kaikille. Konsertoimme kirjastoissa ja kirkoissa sekä Villa Hagassa, palvelutaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa.

Konsertoimassa ovat soolosoittajamme- ja laulajamme, kamarimusiikkiyhtyeemme, jousi- ja puhallinorkesterimme sekä lukuisat musiikkiopiston entiset oppilaat eli alumnit.
Kevään konsertti- ja tapahtumakalenterin löydät vuodenvaihteen jälkeen verkkosivultamme www.kirkkonummi.fi/musiikkiopisto.

Musiikkiopiston Villa Haga