Kirkkonummen Max Vol -aluekatselmus antoi esiintymiskokemusta nuorille artisteille

01.11.2018 11:33

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Viime viikonloppuna juhlittiin 20-vuotiasta Masalan monitoimitaloa. Osana Masalan juhlia myös musisoitiin nuorten musikanttien toimesta. Perjantai-iltana monitoimisalin täytti paikallisten nuorten tähdittämä Max Vol -aluekatselmus musiikkiesityksineen. Kirkkonummen kunnan, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunkien nuorisopalveluiden yhteistyössä järjestämään, järjestyksessään ensimmäiseen katselmukseen osallistui neljä kirkkonummelaista esiintyjäryhmää / bändiä: Neljäs Kerros, Greeta Eskelinen ja Daniela Owusu, Substantive sekä räppiposse Myytti ja Fiasko. Vierailevana esiintyjänä lavalle nousi Triple Dragon Espoosta. Katselmuksen musiikillinen tarjonta oli laaja, ja kansainvälistäkin osaamista omanneelta ammattilaisraadilta saamien kommenttien perusteella myös varsin laadukasta ja kehityskelpoista.

Yhteensä Max Vol -bändikatselmusten sarja pitää sisällään viisi katselmusta, yksi kussakin Max Vol-verkostoon kuuluvassa kunnassa ja kaupungissa loka- ja tammikuun välillä. Kirkkonummen aluekatselmuksesta jatkoon pääsee kaksi myöhempänä ajankohtana julkistettavaa musiikkiryhmää helmikuussa Helsingissä järjestettävään Max Vol -finaalikatselmukseen. Max Vol on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja kuntien välinen musiikkitoimintaverkosto, joka tarjoaa eri muotoisia musiikkitoimintapalveluja ja esiintymismahdollisuuksia paikallisille nuorille. Vaikka mukaan mahtuu rajallisesti esiintyjäryhmiä, jäljellä oleviin aluekatselmuksiin voi vielä ilmoittautua mukaan yli kuntarajojen.

MyyttiFiasko