Kirkkonummen liikekeskusta haluaa olla Helsingin metropolialueen paras pikkukaupunki  – tutustu tuleviin ja toteutuneisiin hankkeisiin uudella verkkosivullamme

08.12.2021 11:17

Kategoria: Tontit ja rakentaminen Asuminen ja ympäristö Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Kirkkonummen liikekeskusta on kasvamassa moderniksi asumisen ja palvelujen keskittymäksi. Olemme koonneet liikekeskustasta oman sivustokokonaisuuden, jossa pääset tutustumaan liikekeskustan suunnitteluun sekä tuleviin ja toteutuneisiin hankkeisiin.

Kirkkonummen tulevaisuuden liikekeskustan tavoitteena on olla Helsingin metropolialueen paras pikkukaupunki, jossa asukkaat ja asiakkaat viihtyvät. Täältä löytyvät palvelut, työpaikat ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet. Kehittämistyössä panostamme erityisesti viihtyisän ja laadukkaan ympäristön luomiseen.

-Kuntastrategian mukaan tavoitteenamme on kehittää kunnan liikekeskustasta entistä vireämpi ja viihtyisämpi kuntalaisten kohtaamispaikka, joka lisää Kirkkonummen vetovoimaa ja positiivista erottuvuutta. Kuntalaisten näkemykset ja mielipiteet keskusta-alueen kehittämisestä ovat tärkeitä, ja tämä sivusto osaltaan tukee ja mahdollistaa vuorovaikutusta. Tieto aluetta koskevista mittavista suunnitelmista ja hankkeista on aiemmin ollut hajallaan. Tätä sivustoa ja digitaalisia vuorovaikutuksen työkaluja on tarkoitus kehittää jatkossa yhä toimivammaksi, kertoo Kirkkonummen yhdyskuntatekniikan johtaja Anna-Kaisa Kauppinen.

Kirkkonummen liikekeskustaa kehitetään pitkäjänteisellä suunnittelulla ja toteutuksella. Voit kertoa sivuston kautta myös oman mielipiteesi Kirkkonummen liikekeskustan suunnittelusta ja toteutuksesta.

Kirkkonummen liikekeskustan kehittäminen:

https://kirkkonummen-keskustan-kehittaminen-lokika.hub.arcgis.com/

Fyyri ja kirkko