Kirkkonummen Kuntalähettiläät

Kirkkonummen kunta käynnisti uudenlaisen Kirkkonummen Kuntalähettiläät -markkinointikampanjan, jossa tuodaan esiin kirkkonummelaisia tulevaisuuden menestyjiä ja heidän kotikuntaansa. Kampanja käynnistyy 1.7.2017 ja kestää 31.12.2018 saakka. Kuntalähettiläät valittiin avoimen haun perusteella ja kampanjaan osallistuvat nuoret valitsi kunnan viranhaltijoista koostuva tuomaristo.

Kuntalähettiläät ovat:

Emilia Kanerva, judoka
Aliu Krenar, nyrkkeilijä
Linnea Nieminen, muusikko
Venla Pajukangas, bloggari
Patrik Pyöriä, yrittäjä

Kuntalähettilään tehtävänä on kehittyä omalla alallaan mahdollisimman menestyväksi ja näkyväksi, ja tällä matkalla tuoda Kirkkonummea esiin kasvuympäristönä ja tukijana. Kuntalähettiläät tuovat Kirkkonummen kuntaa esiin mm. sosiaalisessa mediassa ja ennalta sovituissa tapahtumissa. Vastineeksi kunta tukee heitä 250 euroa/kk suuruisella palkalla sekä mahdollisilla bonuksilla erityisen hyvistä suorituksista.

Valittavan nuoren nuoren tuli olla (hakukriteerit):

• potentiaalinen tulevaisuuden menestyjä ja julkisuudessa näkyvä henkilö omalla alallaan
  • erityislahjakas musiikin, tieteen, taiteen, kulttuurin, liike-elämän tai urheilun edustaja
  • hän on jo antanut huomattavia näyttöjä lahjakkuudestaan ja potentiaalistaan (ikäluokkansa kansallista tai kansainvälistä huippua)
  • kirkkonummelainen tai Kirkkonummella pitkään asunut
  • alle 30-vuotias
  • käyttää sujuvasti sosiaalisen median kanavia
  • on valmis esiintymään kunnan tapahtumissa sekä mediassa

Kuntalähettiläiden matkaa menestyksen polullaan voi seurata

Facebookissa: Kirkkonummen Kuntalähettiläät
Twitterissä: @kuntalahettilas