Kirkkonummen kuntakuvatutkimus käynnissä 7.7.2019 saakka

28.06.2019 12:40

Kategoria: Palvelut

Tiedätkö, mitä Kirkkonummesta ajatellaan tai mistä meidät tunnetaan? Entä ovatko mielikuvat Kirkkonummesta alkuunkaan oikeita? Mitä haluaisit Kirkkonummesta tiedettävän tai ajateltavan? Voiko kuntaan liittyviin mielikuviin vaikuttaa? Ota osaa Kirkkonummen kuntakuvatutkimukseen ja kerro miltä Kirkkonummi mielestäsi näyttää. Vastanneiden kesken arvotaan 250 euron arvoinen matkalahjakortti.

Tutkimukseen pääsee osallistumaan kunnan omien verkkosivujen kautta www.kirkkonummi.fi/kuntakuva.

Mitä kirkkonummelaisuus on ja mitä siitä pitäisi kertoa?

Tänä vuonna tavoitteenamme on ryhtyä yhdessä kuntalaisten kanssa rakentamaan Kirkkonummen kunnalle selkeää ja omaleimaista brändiä ja parantaa tunnettuvuuttamme niin hyvänä asuinpaikkana kuin yritystoiminnalle suotuisana kuntana.

Internetissä toteutettu kuntakuvatutkimus on ollut käynnissä 3.6.-23.6.2019. Jotta saisimme vielä lisää vastauksia ja mielipiteitä Kirkkonummesta, päätimme jatkaa vastausaikaa vielä kahdella viikolla, 7.7.2019 saakka. Haluamme kiittää kaikkia jo kyselyn täyttäneitä ja kannustamme vielä muitakin osallistumaan tutkimukseen.

Nyt käynnissä oleva kuntakuvatutkimus ja kunnan brändityö yhteistyössä kuntalaisten ja kunnassa toimivien yritysten ja yhteisöjen kanssa antavat paljonkin vastauksia yllä esitettyihin kysymyksiin. Tämä mahdollistaa jatkossa Kirkkonummen positiivisen erottumisen Suomen reilun kolmensadan muun kunnan ja kaupungin joukosta.

Kirkkonummen brändi on kaikkialla siellä missä Kirkkonummikin. Kirkkonummen brändi on se tunne, jonka Kirkkonummi herättää ihmisten mielissä, meissä ja muissa. Se määrittää sen, mitä Kirkkonummesta ajatellaan ja millaiseksi kuntamme koetaan.

Lisätietoja kuntakuvatutkimuksesta ja kunnan brändityöstä antaa kuntakehityspäällikkö Jarkko Autero, jarkko.autero@kirkkonummi.fi, puh. 050 4140 592.

 

Kuntakysely