Kirkkonummen kunta osaksi Nuortenideat.fi -verkkopalvelua 1.10.2020 alkaen

01.10.2020 08:00

Kategoria: Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Nuoret Lapsiystävällinen kunta

Kirkkonummen kunta on ottanut käyttöön Nuortenideat.fi -verkkopalvelun osana Lapsiystävällinen kunta -mallin mukaista toimintaa. Nuortenideat.fi on vaikuttamispalvelu kaikille nuorille Suomessa. Sivusto on osa oikeusministeriön verkossa toimivia demokratiapalveluita. Kehittämistyössä on ollut mukana sekä nuoria että nuorisoalan toimijoita (mm. kuntia, järjestöjä ja kouluja). Vaikuttamispalvelua voivat käyttää nuoret ja nuorten kanssa toimivat tahot.

Verkkopalvelussa voi ideoida tai tehdä kyselyitä eri aiheista. Näitä voivat muut palvelun käyttäjät tykätä ja kommentoida sekä palvelussa voi seurata idean etenemistä kunnalle ja vastaus tulee myös näkyviin.

Lisätietoa verkkosivuillamme >>

Lisätietoja: lapsiystavallinenkunta@kirkkonummi.fi