Kirkkonummen kunta mukana pk-yritysten WIMMA-hankkeessa

27.05.2020 15:17

Kategoria: Yrittäjyys

WIMMA-hankkeessa tuetaan pk-yritysten liiketoiminnan tehostamista ja uuden liiketoiminnan luontia digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Hankkeen keskeinen kohderyhmä on erityisesti teollisuuden ekosysteemien osaamisintensiiviset pk-yritykset.

Hanke järjestää keskiviikkona 3.6. klo 15:00-15:30 tietoiskun Teams-yhteydellä, jossa kerrotaan hankkeen tarjoamista kehittämismahdollisuuksista ja -rahoituksesta. Hankkeen toteuttaja Teknologiakeskus TechVilla Oy on toiminut jo 20 vuotta teollisuuden yritysten liiketoiminnan kehittämiskumppanina.

Tietoiskun ohjelma

  • Kirkkonummen kunnan elinkeinotoimen ajankohtaiset asiat, Susanna Hyvärinen, kuntakehityspäällikkö, Kirkkonummen kunta
  • WIMMA-hankkeen yleisesittely, Mikko Koskela, projektipäällikkö, TechVilla
  • WIMMA Digikartoitus käytännössä, Hakim Laukkoski, digitalisaation asiantuntija, TechVilla

Ilmoittautuminen tiiistaihin 2.6.2020 12.00 mennessä: ilmoittautuminen tästä linkistä

Liittymislinkki Teams-tilaisuuteen lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä.

Hanketta toteuttaa Teknologiakeskus TechVilla Oy, ja sitä rahoittavat Etelä-Suomen EAKR-ohjelmasta Uudenmaanliitto, Hämeen liitto, yritykset, Riihimäen – Hyvinkään kauppakamari sekä KUUMA-seutu liikelaitos. TechVilla on hyvinkääläinen voittoa tavoittelematon kehitysyhtiö, joka auttaa teknologia-alalla toimivia yrityksiä kasvamaan, kansainvälistymään ja menestymään. TechVillan asiakkaita ovat teknologiateollisuuden kasvuyritykset ja toimittajat, logistiikkakeskustoimijat sekä alan erikoisosaajat. www.tudi.fi