Kirkkonummen kunta järjestää asukastilaisuuden Paasitien ja Peräläntien suunnitelmaluonnoksista

11.01.2018 15:55

Kategoria: Kadut ja tiet

Kirkkonummen kunnan kunnallistekniikkapalvelut on aloittanut Veikkolassa sijaitsevien Paasitien ja Peräläntien välillä vt1 (Turunväylä)-rakennettu osuus kunnallistekniikan suunnittelun.

Kirkkonummen kunta järjestää asukastilaisuuden, jossa esitellään Paasitien ja Peräläntien suunnitelmaluonnoksia. Tilaisuuden alussa ei ole aloitusinfoa. Paikalle voi tulla mihin aikaan tahansa klo 18.00-19.30 välisenä aikana. Paikalla on kunnan ja konsultin edustajia.

Asukastilaisuus pidetään torstaina 18.1.2018 klo 18.00-19.30 Vuorenmäen koulun ruokalassa, Eerikinkartanontie 5, 02880 Veikkola.

Lisätietoja saa suunnitteluinsinööri Suvi Kylmäseltä, suvi.kylmanen@kirkkonummi.fi

Kuntatekniikan toimiala

Kunnallistekniikkapalvelut