Kirkkonummen kunta hakee palvelukseensa kirkkonummelaisia nuoria menestyjiä kuntalähettiläiksi

05.05.2017 09:46

Kategoria: Kulttuuri Liikunta ja ulkoilu Nuoret Vapaa-aika

Kuntalähettilään tehtävänä on kehittyä omalla alallaan mahdollisimman menestyväksi ja näkyväksi, ja tällä matkalla tuoda Kirkkonummea esiin kasvuympäristönä ja tukijana. Kuntalähettiläät tuovat Kirkkonummen kuntaa esiin mm. sosiaalisessa mediassa ja ennalta sovituissa tapahtumissa. Vastineeksi kunta tukee heitä säännöllisellä rahallisella tuella sekä mahdollisilla bonuksilla erityisen hyvistä suorituksista.

Kirkkonummen nuoret menestyjät on uudenlainen markkinointikampanja, jossa tuodaan esiin kirkkonummelaisia tulevaisuuden menestyjiä ja heidän kotikuntaansa. Kampanja käynnistyy 1.7.2017 ja kestää 31.12.2018 saakka. Kuntalähettiläät valitaan avoimen haun perusteella ja osallistujat valitsee kunnan viranhaltijoista koostuva tuomaristo. Kuntalähettiläitä valitaan arviolta 4-6, määrä tarkentuu hakijoiden perusteella. Avoin haku käynnistyy 8.5. ja päättyy 29.5.2017.

Valittavan nuoren tulee olla:

- potentiaalinen tulevaisuuden menestyjä ja julkisuudessa näkyvä henkilö omalla alallaan

- erityislahjakas musiikin, tieteen, taiteen, kulttuurin, liike-elämän tai urheilun edustaja

- hän on jo antanut huomattavia näyttöjä lahjakkuudestaan ja potentiaalistaan (ikäluokkansa kansallista tai kansainvälistä huippua)

- kirkkonummelainen tai Kirkkonummella pitkään asunut

- alle 30-vuotias

- käyttää sujuvasti sosiaalisen median kanavia

- on valmis esiintymään kunnan tapahtumissa sekä mediassa

Työtehtävät:

- harjoitella, kehittyä ja menestyä omalla alallaan

- osallistua Kirkkonummen kunnan some-markkinointiin

- tuoda kuntaa esiin omissa some-päivityksissään

- osallistumaan ennalta sovitusti kunnan järjestämiin tilaisuuksiin

Kunnan tuki:

- Kunta tukee valittavia kuntalähettiläitä joka kuukausi 250 eurolla. Lisäksi voidaan sopia mahdollisista bonuksista erityisen hyvän menestyksen tai näkyvyyden perusteella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 29.5. klo 16.00 mennessä osoitteeseen

Lisätietoja Kirkkonummen nuoret menestyjät -kampanjasta antaa kehitysjohtaja Risto Nikunlaakso ( , 040 7427944 ke 10.5. klo 12-16 ja to 18.5. klo 12-16)

Kirkkonummen kunta