Kirkkonummen kunnan työllistämisen järjestelytuki

Kirkkonummen kunnan järjestelytuki on luotu edesauttamaan yrittäjien työllistämismahdollisuuksia, kohdistuen pitkään työtä vailla oleviin kirkkonummelaisiin. Työllistävän yrityksen koti- ja/tai toimipaikka voi olla myös Kirkkonummen ulkopuolella.

Järjestelytuki on kunnan työllistämisen tuki yrityksille ja yhdistyksille pitkään työtä vailla olleiden työllistämiseen. Pitkään työtä vailla olleella tarkoitetaan tässä henkilöä, joka on saanut vähintään 200–300 päivää työmarkkinatukea työttömyyden perusteella.

• Tukea voi hakea yritys tai yhdistys, joka sijaitsee Suomessa.
  • Tukea ei myönnetä kunnille, kuntayhtymille, kaupungeille tai valtiolle eikä myöskään yksityistaloudelle, perheelle tai yksityiselle henkilölle.
  • Tukea voi saada 6 - 8,5 kuukautta (enintään siihen saakka, kunnes palkattavan henkilön työttömyysturvaan liittyvä työssäoloehto täyttyy).
  • Järjestelytuen suuruus on 500 €/kk.
  • Palkattavan henkilön työajan tulee olla vähintään 18 h/vko. Oppisopimuskoulutuksessa työajan tulee olla vähintään 25 h/vko.
  • Tuki on tarkoitettu palkkauksesta syntyviin muihin kuin palkkauskustannuksiin, esim. rekrytointi-, ohjaus-, perehdytys-, työväline- ja työtilakustannuksiin.
  • Järjestelytuen hakuaika 1.10. - 30.11.2020
  • Järjestelytuen hakuohjeet (pdf)
  • Palkattavan henkilön suostumuslomake (pdf)

Järjestelytuen hakeminen 1.10.-30.11.2020
(sähköinen haku)

Tutustu huolellisesti hakuohjeeseen. Ennen kuin haet, varmista, että sinulla on kaikki seuraavat liitteet valmiina (esimerkiksi pdf-tiedostoina):

• Palkattavan henkilön työsopimus
  • Palkattavan henkilön suostumuslomake
  • TE-toimiston palkkatukipäätös, jos palkkatukea on haettu (huom. TE-toimiston käsittelyaika palkkatukipäätöksen myöntämisessä on n. 2 viikkoa).

Kirkkonummen kunnan järjestelytukea haetaan sähköisellä verkkolomakkeella. HUOM. Verkkolomake on täytettävä yhdellä kertaa (lomaketta ei voi tallentaa välillä ja jatkaa myöhemmin). Lomaketta voi selailla kirjautumisen jälkeen.

1. Aloita verkkolomakkeen täyttäminen klikkaamalla linkkiä

2. Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

3. Valitse tunnistustapa ja jatka tunnistusta.

4. Tutustu lomakkeeseen ja lomakkeen ohjeisiin sekä ehtoihin (voit selailla lomaketta ennen täyttämistä ja täyttämisen aikana)

5. Aloita lomakkeen täyttäminen

6. Täytä lomake

7. Lisää liitteet

8. Klikkaa Lähetä-painiketta ja vahvista lomakkeen tiedot allekirjoittamalla lomake sähköisesti tunnistautumalla

9. Lähetyksen jälkeen näkyy Valmis -ilmoitus (ilmoitus on lähetetty), minkä jälkeen

10. Voit halutessasi tallentaa ja tarkistaa lähettämäsi lomakkeen tiedot klikkaamalla Avaa-painiketta, jolloin ilmestyy pop-up -ikkuna, josta näet hakemuksesi pdf-tiedostona ja voit avata tai tallentaa hakulomakkeesi koneelle.

HUOM. Tarkista ennen lomakkeen lähettämistä, että kaikki tiedot ovat oikein!

Linkki järjestelytuen hakulomakkeeseen

Lisätietoja: