Kirkkonummen kunnan kesäseteli

Kirkkonummen kunta tukee yrityksiä kesätyöntekijöiden palkkaamiseksi, kesäsetelin muodossa. Kesäsetelit haetaan ja myönnetään maaliskuussa 2021.Kunnan kesäsetelit 2021
Kirkkonummen kunnan kesäsetelihaku 2021 on päättynyt ja kaikki setelit (100 kpl) on myönnetty.

Kiitos osoittamastanne mielenkiinnosta.

Edellytykset kesäsetelin hakemiselle:

• Nuoren tulee olla vuosina 2004-2006 syntynyt kirkkonummelainen.
  • Nuorella tulee olla kesätyöpaikka sovittuna ennen sähköisen hakemuksen jättämistä
  • Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö.
  • Työsuhteen tulee toteutua ajalla 3.5.-30.9.2021 ja työsuhteen on kestettävä vähintään kaksi viikkoa (10 työpäivää, 50 työtuntia).
  • Työntekijälle maksetun varsinaisen palkan tulee olla suurempi, kuin kesäsetelin arvo.
  • Mikäli kesäseteliä ei palauteta määräaikaan mennessä tai kesäsetelin ehdot eivät täyty, ei tukea (300 euroa) makseta työnantajan tilille.

Toimintaohjeet yritykselle:

• Työntekijälle maksetun varsinaisen palkan tulee olla suurempi, kuin kesäsetelin arvo (300€).
  • Kesäseteli on työpaikkakohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle työnhakijalle tai työnantajalle.
  • Muistathan ilmoittaa tilinumeron, jolle tuki maksetaan.
  • Mahdollisia lisäselvityksiä varten on hyvä jättää kopio itselleen setelistä.
  • Kun työsuhde on päättynyt, tulee täytetty ja numeroitu kesäseteli ja palkkaerittely palauttaa postitse Kirkkonummen Ohjaamoon osoitteella Kirkkotallintie 1, 02400 Kirkkonummi.
  • Vaillinaisia ja myöhässä tulleita hakemuksia ei voida käsitellä.
  • Viimeinen palautuspäivä on 31.10.2021.
  • Maksatus yritykselle tapahtuu marras-joulukuussa 2021.
  • Mikäli kesäseteliä ei käytetä, pyydämme, että palautatte setelin välittömästi Kirkkonummen Ohjaamoon, ohjaamo@kirkkonummi.fi.