Kirkkonummen kulttuuristrategiaa puidaan Eerikinkartanolla

29.08.2019 15:27

Kategoria: Kulttuuri

Kirkkonummen kulttuuristrategiaa tehdään yhdessä kuntalaisten kanssa. Strategiariihet eri puolilla kuntaa ovat avoimia kaikille kiinnostuneille syksyn 2019 aikana. Niissä puidaan yhdessä paikallisen kulttuurityön tärkeitä teemoja. Jokaisessa riihessä on yleistä keskustelua, paikallista kulttuuriohjelmaa sekä ryhmätyö riihen teemasta.

Viihteen ja taiteen paikat 5.9.2019

Ensimmäisen strategiariihen teemana ovat kulttuurin toimitilat Kirkkonummella. Otsikoksi on valittu Viihteen ja taiteen paikat, koska juuri nyt vietetään ympäri Eurooppaa kulttuuriympäristöpäiviä samalla teemalla. Paikaksi valittiin kunnan omistama Eerikinkartano, koska siellä kohtaavat historia ja tämän päivän aktiivinen kulttuuritoiminta. Eerikinkartano sijaitsee Veikkolan eteläpuolella, osoite on Eerikinkartanontie 164

Ennen keskustelutilaisuutta on reippaille tarjolla opastettu kulttuurikävely Eerikinpolulla klo 17-18. Suomenkielisenä oppaana on Pirkko Kautto, Maaret Eloranta opastaa ruotsiksi. Kävelyllä pääsemme myös kurkistamaan sisälle Navalan kartanoon.

Strategiariihessä kerrotaan, miten kulttuuristrategiaa nyt tehdään Kirkkonummella, keskustellaan päivän teemasta ja kuullaan paikallista musiikkia. Mukana on myös strategiatyön asiantuntija Outi Raatikainen Pink Eminence -konsulttiyhtiöstä.

Strategiatyön etenemistä voit seurata Kirkkonummen kulttuuritoimen nettisivulla Kehitetään kulttuuripalveluita. Jos et pääse osallistumaan tilaisuuteen, ota kantaa netissä:

Vastaa strategiakyselyyn

Liity Facebook-keskusteluryhmään

Instagram: @kulttuurikirkkonummi

Tervetuloa! Kirkkonummen kunta, kulttuuripalvelut, yhteistyössä Veikkolan Kartanoteatterin kanssa

KUVA: Eerikinpolku kulkee Haapajärven kulttuurimaisemissa.

Eerikinpolku kulkee Haapajärven kulttuurimaisemissa.