Kirkkonummen Kulttuurifoorumi 24.4.2018 klo 17-20

24.04.2018 09:00

Kategoria: Kulttuuri Nuoret Vapaa-aika Yrittäjyys

AVOIN KUTSU!

Tervetuloa kaikki mukaan Kirkkonummen Kulttuurifoorumi-iltaan 24.4.2018 klo 17-20 kunnantalolle.

Paikallinen kulttuuri kukoistaa Kirkkonummen keväässä. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma tarjoaa upeita esityksiä, mukavaa yhdessäoloa, tietoa ja keskustelua niin kulttuurinkuluttajille kuin tekijöille. Luvassa on musiikkia, teatteria ja muuta ohjelmaa kaikenikäisille mm. kunnantalon Ravintola Ervastissa. Helsingin tietokeskuksen johtaja Timo Cantell alustaa kulttuurikeskustelua. Kulttuuritori ja Kulttuuriklinikat palvelevat tiedonnälkäisiä. Illan esiintyjiä ovat mm. Ensemble KIC/K, Veikkolan Kartanoteatteri ja VIRE Ensemble. Lapsille on oma kuvataidepaja.Kulttuurifoorumin järjestää Kirkkonummen kunta yhdessä paikallisten taiteilijoiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Aloitteentekijänä on ollut muusikko Kreeta-Julia Heikkilä. Tilaisuus on maksuton, kahvitarjoilu.

Tapahtumaan on ilmainen bussikuljetus Veikkolasta. Kulttuuribussi kulkee alustavasti reittiä Veikkola-Lapinkylä-Vols-Kirkkonummi keskusta. Bussissa musisoi VIRE Ensemble. Paluu samaa reittiä n. klo 20.15. Tarkemmat tiedot lähtö- ja pysähtymispaikoista sekä ennakkoilmoittautumisesta bussiin julkaistaan huhtikuun alussa.

Ilmoittaudu tästä ilmaiseen bussikuljetukseen 22.4. mennessä

Kirkkonummen kulttuurifoorumi tiistaina 24.4.2018 klo 17-20