Kirkkonummen kirjastot palvelevat rajoitetusti 4.5. saakka

27.11.2020 18:09

Kategoria: Kirjasto

Koronaepidemian leviämisen hillitsemiseksi Kirkkonummella on otettu käyttöön uusia suosituksia ja rajoituksia. Kirkkonummen kirjastot palvelevat rajoitetusti 4.5. saakka.

Lyhytaikainen asiointi kirjastoissa on mahdollista, eli asiakkaat voivat noutaa varauksiaan varaushyllystä sekä lainata ja palauttaa aineistoa itsepalveluautomaateilla. Myös asiakastietokoneita on mahdollista käyttää välttämättömään asiointiin turvallisuusohjeita noudattaen.

Kirjastojen tilat on muuten suljettu, ja kaikki kirjastojen tapahtumat ja tilavaraukset on peruttu. Suosittelemme käyttämään kasvomaskia. Muistathan myös vähintään kahden metrin turvavälin.

Kirjastoauto ajaa normaalien aikataulujensa mukaan aamu- ja iltareittien pysäkit. Asiakkaat eivät pääse kirjastoautoon sisälle, vaan kuljettaja tuo pysäkillä toivotun aineiston ulos ja vastaanottaa palautuksia. Masalan kirjastoon pääsee asioimaan rajoitetusti palveluaikana, mutta omatoimikirjasto on suljettu.

Kaukopalvelu pääkirjastossa ja lähikirjastoissa toimii normaalisti. Pääkirjaston mediaosasto antaa apua digiongelmiin mahdollisuuksien mukaan etänä. Voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse 040 126 9872 tai sähköpostitse mediakirjasto@kirkkonummi.fi. Mediaosasto opastaa myös e-aineistojen käytössä.

Kirjastojen yhteystiedot ja aukioloajat

kirkkonummi.verkkokirjasto.fi

Pääkirjasto

puh. 09 2967 2467 kirjasto@kirkkonummi.fi