Kirkkonummen hyvinvointikeskuksen sisätilat nimetään saarten mukaan

14.06.2021 12:24

Kategoria: Tontit ja rakentaminen Perusturva

Jos kaikki sujuu yhtä mallikkaasti kuin tähän saakka, Kahvila Kallbådan avaa ovensa vuoden 2022 syksyllä.

Kirkkonummen hyvinvointikeskukselle päätettiin antaa nimi, joka kertoo selkeästi, mistä rakennuksesta on kyse. Sen sijaan rakennuksen sisätilojen nimistä haluttiin kuulla myös kuntalaisten näkemyksiä.

Perusturvalautakunta päätti perustaa hyvinvointikeskuksen työntekijöistä ja kuntalaisista työryhmän, joka miettisi etukäteen ehdotuksia nimiteemoista. Työryhmä päätyi esittämään kuntalaisten äänestettäväksi kolmea vaihtoehtoa: kirkkonummelaisia kyliä, kirkkonummelaisia saaria ja latinankielisiä kehon osia.

Äänestys järjestettiin toukokuun lopussa sekä nettiäänestyksenä että kirjastoissa ja perusturvan toimipisteissä olleiden äänestyslaatikoiden avulla. Ääniä annettiin yhteensä 692.

Kirkkonummen saaret saivat lähes puolet annetuista äänistä (48,4%). Kirkkonummen kyliä äänesti 26% ja latinankielisiä kehon osia 25.6% äänestäneistä.

Tulevaisuudessa odottelemme pääsyä lääkärin vastaanotolle mahdollisesti odotustila HIrsalassa ja pidämme kokousta Pampskatanissa. (Tiedämme toki, että Pampskatan on Porkkalanniemen kärki eikä saari, mutta kokoushuoneen ikkunoihin on tulossa kuvia juuri Pampskatanista, joten pieni poikkeus saarien nimissä sallittanee.)

Kallbådanin majakka