Kirkkonummen digiRekryfestarit järjestetään online huomenna torstaina klo 10–15

24.11.2021 16:13

Kategoria: Ohjaamo Työllisyys Yrittäjyys Vauhdittamo Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Kirkkonummen kunnan kuntakehitysyksikkö, Työllistymispalvelut Toimari, Ohjaamo ja Vauhdittamo järjestävät yhteistyössä Uudenmaan TE-toimiston ja Life in Kirkkonummen kanssa Kirkkonummen digiRekryfestarit torstaina 25.11.2021 klo 10–15.

Kirkkonummen digiRekryfestarit kokoaa jälleen verkkotapahtumaan työnhakijoita, työnantajia, oppilaitoksia ja työllisyyspalveluita. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille työnhakijoille.

Tapahtumaan voi tulla kuuntelemaan päälavalle mielenkiintoisia puheenvuoroja työnhausta, opiskelusta ja yrittäjyydestä. Myös online-ständeillä (videohuoneissa) on esityksiä. Tapahtumassa voi omatoimisesti tutustua erilaisilla ständeillä mm. rekrytoiviin työnantajiin, koulutustarjontaan, kevytyrittäjyyden mahdollisuuksiin ja työllisyyspalveluihin. Osalla ständeistä voi keskustella vaikkapa työnantajien kanssa. Tapahtumassa voi sopia myös kahdenkeskisiä videotapaamisia. Ständit ovat auki koko tapahtuman ajan.

Tule mukaan festareille!

Voit rekisteröityä tapahtumaan ja luoda käyttäjäprofiilin osoitteessa: https://app.tavata.events/signup

Liitä profiilisi tapahtumaan koodilla REH9MJ

Tapahtumasta löytyy lisätietoja: www.kirkkonummi.fi/rekryfestarit