Kirkkonummen digiRekryfestarit järjestetään online 7.4.2021 klo 10 - 13

01.04.2021 11:32

Kategoria: Työllisyys Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Yrittäjyys

Kirkkonummen kunnan kuntakehitysyksikkö, Työllistymispalvelut Toimari, Ohjaamo ja Vauhdittamo järjestävät yhteistyössä Uudenmaan TE-toimiston sekä Luckan Integrationin ja Life in Kirkkonummen kanssa Kirkkonummen digiRekryfestarit keskiviikkona 7.4.2021 klo 10 - 13.

Tapahtuma kokoaa yhteen alueen työnhakijoita, työnantajia, oppilaitoksia ja työllistymistä edistäviä palveluita tällä kertaa sähköisesti digialustalle. Tapahtumaan voi ilmoittautua mukaan jo nyt. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille työnhakijoille.

- Kirkkonummella järjestetään ensimmäiset digiRekryfestarit, missä työnhakijat ja yritykset pääsevät tällä kertaa kohtaamaan toisensa virtuaalisesti. Osallistuminen on helppoja ja onnistuu tietokoneella vaikkapa omalta kotisohvalta tai mökiltä käsin, toteaa kunnanjohtaja Tarmo Aarnio.

Tapahtumaan voi tulla kuuntelemaan päälavalle mielenkiintoisia puheenvuoroja työnhausta, opiskelusta ja yrittäjyydestä. Myös online-ständeillä videohuoneissa on esityksiä. Tapahtumassa voi omatoimisesti tutustua erilaisilla ständeillä mm. rekrytoiviin työnantajiin, oppilaitosten koulutustarjontaan, kevytyrittäjyyden mahdollisuuksiin ja työllistymistä edistäviin palveluihin. Osalla ständeistä voi keskustella vaikkapa työnantajien kanssa. Tapahtumassa voi sopia myös kahdenkeskisiä videotapaamisia. Päälava ja ständit ovat auki koko tapahtuman ajan.

Tapahtuman sähköinen alusta mahdollistaa kahdenkeskisten videotapaamisten sopimisen. Tapaamisehdotuksia voi tehdä jo etukäteen ennen tapahtumaa puolin ja toisin – työnhakijat yrityksiltä ja yritykset työnhakijoilta. Kahdenkeskisiä videotapaamisia on mahdollista järjestää tapahtumapäivänä 7.4.2021 klo 10 - 15 välillä.

Työnantajia on tämänhetkisen tiedon mukaan paikalla mm. seuraavilta aloilta: asiakaspalvelu, hallinto- ja talousala, ICT, kiinteistönhuolto- ja kunnossapitoala, kuljetusala, kiinteistövälitys, logistiikka- ja varastoala, muutto, myyntiala, ruokapalvelu, siivousala ja sosiaali- ja terveysala.

Tapahtumassa ständeillä on mukana useita työllisyyspalveluita tarjoavia tahoja, joita voi käydä tapaamassa. Esimerkiksi Ohjaamo Kirkkonummi, joka palvelee alle 30-vuotiaita nuoria monissa elämän aihealueiden kysymyksissä, ja Vauhdittamo Kirkkonummi -hanke, joka neuvoo yli 30-vuotiaita työnhakijoita sekä Työllistymispalvelut Toimari, joka kertoo ständillään työllistymis- ja sosiaalipalveluista työtä vailla oleville.

Mukana on myös Uudenmaan TE-toimisto, jonka ständillä asiantuntijat ovat vastaamassa kysymyksiin mm. palkkatuesta, työkokeilusta ja muista työllistymistä edistävistä palveluista. SVEPS ungdomsverkstadin ständillä esitellään mm. ruotsinkielistä työvalmennusta nuorille. Opiskelumahdollisuuksista voi tulla keskustelemaan Omnian, Luksian ja Axxellin kanssa. Yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat suunnata puolestaan YritysEspoon ständille.

Tapahtumasta löytyy lisätietoja ja tapahtumaa markkinoidaan Kirkkonummen kunnan kotisivuilla (www.kirkkonummi.fi/kirkkonummen-rekryfestarit) ja kunnan Tapahtumakalenterissa sekä sosiaalisessa mediassa (Facebook ja Twitter), Uudenmaan TE-toimiston Tapahtumakalenterissa (www.toimistot.te-palvelut.fi/kaikki-tapahtumat) sekä TE-toimiston toimesta suorapostina alueen työnhakijoille.

Rekryfestarit