Kirkkonummen digiRekryfestarit järjestetään online 25.11.2021 klo 10–15

18.11.2021 13:03

Kategoria: Ohjaamo Työllisyys Vauhdittamo Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Yrittäjyys

Etsitkö työtä tai opiskelupaikkaa?

Kirkkonummen kunnan kuntakehitysyksikkö, Työllistymispalvelut Toimari, Ohjaamo ja Vauhdittamo järjestävät yhteistyössä Uudenmaan TE-toimiston ja Life in Kirkkonummen kanssa Kirkkonummen digiRekryfestarit torstaina 25.11.2021 klo 10–15.

Kirkkonummen digiRekryfestarit kokoaa jälleen verkkotapahtumaan työnhakijoita, työnantajia, oppilaitoksia ja työllisyyspalveluita. Tapahtumaan voi ilmoittautua mukaan jo nyt. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille työnhakijoille.

- Tämä on hieno tilaisuus tavata työnantajia ja tutustua tarjolla oleviin työpaikkoihin, koulutusmahdollisuuksiin ja työllisyyspalveluihin verkossa. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan syksyn digiRekryfestareille, toteaa työllisyyskoordinaattori Johanna Andelmin-Inkinen.

Tapahtumaan voi tulla kuuntelemaan päälavalle mielenkiintoisia puheenvuoroja työnhausta, opiskelusta ja yrittäjyydestä. Myös online-ständeillä (videohuoneissa) on esityksiä. Tapahtumassa voi omatoimisesti tutustua erilaisilla ständeillä mm. rekrytoiviin työnantajiin, koulutustarjontaan, kevytyrittäjyyden mahdollisuuksiin ja työllisyyspalveluihin. Osalla ständeistä voi keskustella vaikkapa työnantajien kanssa. Tapahtumassa voi sopia myös kahdenkeskisiä videotapaamisia. Ständit ovat auki koko tapahtuman ajan.

Tapahtuman sähköinen alusta mahdollistaa kahdenkeskisten videotapaamisten sopimisen. Tapaamisehdotuksia voi tehdä jo etukäteen ennen tapahtumaa puolin ja toisin – työnhakijat yrityksiltä ja yritykset työnhakijoilta. Kahdenkeskisiä videotapaamisia on mahdollista järjestää tapahtumapäivänä 25.11.2021 klo 10–15.

Työnantajia on tämänhetkisen tiedon mukaan paikalla mm. seuraavilta aloilta: asiakaspalvelu, ICT, ikäihmisten palvelut, kaupanala, kiinteistöpalvelut, kiinteistövälitys, logistiikka, muutto, myyntiala, opetusala, puhtauspalvelut, ruokapalvelut, second hand, sosiaali- ja terveysala, turvallisuusala ja varhaiskasvatus.

Tapahtumassa ständeillä on mukana myös useita työllisyyspalveluita tarjoavia tahoja, kuten Ohjaamo Kirkkonummi, joka palvelee alle 30-vuotiaita nuoria monissa elämän aihealueiden kysymyksissä, ja Vauhdittamo Kirkkonummi -hanke, joka neuvoo yli 30-vuotiaita työnhakijoita sekä Työllistymispalvelut Toimari, jonka ständiltä saa lisätietoa työllistymis- ja sosiaalipalveluista työtä vailla oleville.

Mukana on myös Uudenmaan TE-toimisto, jonka ständillä asiantuntijat ovat vastaamassa kysymyksiin mm. palkkatuesta, työkokeilusta ja muista työllistymistä edistävistä palveluista. SVEPS ungdomsverkstadin ständillä esitellään mm. ruotsinkielistä työvalmennusta nuorille. Karriärcenter Arabia tarjoaa ruotsin- ja englanninkielistä uravalmennusta. Opiskelumahdollisuuksista voi tulla keskustelemaan Omnian kanssa. Yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat suunnata puolestaan YritysEspoon ständille.

Tule mukaan festareille!

Voit rekisteröityä tapahtumaan ja luoda käyttäjäprofiilin osoitteessa:

Liitä profiilisi tapahtumaan koodilla REH9MJ

Tapahtumasta löytyy lisätietoja ja tapahtumaa markkinoidaan Kirkkonummen kunnan kotisivuilla (www.kirkkonummi.fi/rekryfestarit) ja kunnan Tapahtumakalenterissa sekä sosiaalisessa mediassa (Facebook ja Twitter), Uudenmaan TE-toimiston Tapahtumakalenterissa (www.toimistot.te-palvelut.fi/kaikki-tapahtumat) sekä TE-toimiston toimesta suorapostina alueen työnhakijoille.

Kirkkonummen digiRekryfestarit