Kirkkonummen digiRekryfestarit järjestetään jälleen – merkitse torstai 25.11.2021 jo kalenteriisi!

14.10.2021 15:35

Kategoria: Ohjaamo Työllisyys Yrittäjyys Vauhdittamo Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Kirkkonummen digiRekryfestarit järjestetään torstaina 25.11.2021 klo 10–15 ja tapahtuman suunnittelu on parhaillaan täydessä vauhdissa. Tapahtuman järjestävät Kirkkonummen kunnan kuntakehitysyksikkö, Työllistymispalvelut Toimari, Ohjaamo ja Vauhdittamo yhteistyössä Uudenmaan TE-toimiston sekä Life in Kirkkonummen kanssa.

Tapahtumaan kutsutaan mukaan työnantajia, työnhakijoita sekä työllisyyspalveluita tarjoavia toimijoita. Tapahtuma on maksuton. Tapahtuma järjestetään digitaalisella Tavata-verkostoitumisalustalla.

Tapahtumassa on luvassa muun muassa ständejä ja tietoiskuja työnhausta, opiskelusta, yrittäjyydestä, nuorille suunnatusta Ohjaamo-palvelusta, yli 30-vuotiaille kirkkonummelaisille työnhakijoille tarjolla olevista Vauhdittamo-hankkeen palveluista sekä Työllistymispalvelut Toimarista. Ständeillä työnhakijoilla ja työnantajilla on mahdollisuus tavata toisiaan ja keskustella työllistymismahdollisuuksista. Alustalla on mahdollisuus sopia jopa kahdenkeskisiä tapaamisia. Alusta tullaan avaamaan jo ennen tapahtumapäivää rekisteröitymistä varten – seuraa uutisointia.

Tervetuloa tutustumaan työnantajiin ja työllistymistä edistäviin palveluihin!

Lisätietoja tapahtumasta:

www.kirkkonummi.fi/rekryfestarit