Kirkkonummen digiRekryfestareiden suunnittelu käynnissä

04.03.2021 12:16

Kategoria: Työllisyys Yrittäjyys Ohjaamo Vauhdittamo Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Ensimmäiset virtuaalisena tapahtumana järjestettävät Kirkkonummen digiRekryfestarit pidetään keskiviikkona 7.4.2021 klo 10 - 13 ja tapahtuman suunnittelu on parhaillaan täydessä vauhdissa. Tapahtuman järjestävät Kirkkonummen kunnan kuntakehitysyksikkö, Työllistymispalvelut Toimari, Ohjaamo ja Vauhdittamo yhteistyössä Uudenmaan TE-toimiston sekä Luckan Integrationin ja Life in Kirkkonummen kanssa.

Tapahtumaan kutsutaan mukaan yrityksiä ja työnhakijoita sekä työllisyyspalveluita tarjoavia toimijoita. Kartoitamme parhaillaan yritysten/organisaatioiden kiinnostusta tulla mukaan digiRekryfestareille.

Tilaisuuden tarkoituksena on yleisesti esitellä tarjolla olevia työllisyyspalveluita ja erilaisia työllistymisen tukimahdollisuuksia työnhakijoille sekä esitellä yritysten työmahdollisuuksia. Tilaisuuden tavoitteena on saattaa yhteen työnhakijoita ja työnantajia. Paikalliset yritykset voivat kertoa tapahtumassa itsestään, vapaista työpaikoista ja työvoimatarpeista työnhakijoille. Työnhakijat taas saavat mahdollisuuden vuoropuheluun mahdollisen uuden työnantajan kanssa.

Merkitse ajankohta jo kalenteriin, ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Lisätietoja tyollisyys@kirkkonummi.fi

Rekryfestarit