Kirkkonummen alueen Pikkuyrittäjien iloa ja energiaa on esillä torstaina 29.11.2018

28.11.2018 10:46

Kategoria: Opetus Lapset Yrittäjyys

Vuorenmäen ja Veikkolan alakoulujen 5.-6. luokkien oppilaat ovat harjoitelleet syksyn aikana osana koulun opetusta yrittäjämäisen asenteen etsintää ja tutustuneet leikinomaisesti työelämään ja yrittäjyyteen. Tänä lukuvuonna Pikkuyrittäjät-kurssi on 5.lk:n suosituin valinnaisaine, jota on opiskeltu kolmessa eri ryhmässä kolmen opettajan Tiina Ilanderin, Riika Tuomikosken ja Kai Pajukankaan johdolla. Lapset ovat perustaneet maksuttomassa opinto-ohjelmassa oikealla rahalla toimivia omia yrityksiä ja pian on loppuhuipennuksien aika. Lasten ennakkoluulottomuus ja iloisuus tarttuu takuulla muihinkin.

Veikkolan ja Vuorenmäen koulujen viidennen luokan Pikkuyrittäjien valinnaisryhmät järjestävät torstaina 29.11. kurssiin kuuluvan loppuhuipennuspäivän. Pikkuyrittäjät kertovat yrityksistään sekä myyvät tuotteitaan ja palveluitaan Vuorenmäen koulun aulassa klo 9.30 -11.00 ja Veikkolan koulun pääaulassa klo 12.30-14.10. Kartanonrannan koulun Pikkuyrittäjien myyntitapahtuma järjestetään pe 30.11. Isossa Omenassa klo 11-15 Viikinkiravintola Haraldin edessä.

Lue myös Kirkkonummi on vuoden 2018 pikkuyrittäjämäisin kunta 

Pikkuyrittäjiä on ollut yhteensä ympäri Suomea jo yli 30 000. Voidaan puhua jo jopa ilmiöstä.

Pikkuyrittäjät on osa voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen toimintaa.

Pelkästään tämän syksyn aikana Pikkuyrittäjät -ohjelma on tavoittanut lähes 8 000 lasta. https://pikkuyrittajat.fi/esittely/

Lokakuussa Pikkuyrittäjät palkittiin USA:ssa Euroopan parhaana yrittäjyyskasvatusohjelmana:

https://nuoriyrittajyys.fi/2018/euroopan-ykkonen/

Tutustu viime keväänä Espoossa järjestettyyn sikäläisten Pikkuyrittäjien loppuhuipennukseen.

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty. 

pikkuyrittäjät