Kirkkonummella tapahtuu pyöräilyviikolla!

29.04.2019 13:30

Kategoria: Asuminen ja ympäristö Liikunta ja ulkoilu Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Vapaa-aika

""""

Valtakunnallista Pyöräilyviikkoa vietetään 4.-12.5.2019 erilaisten pyöräilyaiheisten tapahtumien merkeissä. Myös Kirkkonummella on monia mielenkiintoisia tapahtumia pyöräilyviikon aikana!

Sunnuntaina 5.5. Perhepyöräilypäivän leikkipaikkakierros klo 10–13

Tapahtuma on avoin kaikille lapsille ikää katsomatta aikuisen seurassa. Ohjelmassa on polkupyörien katsastusta ja korjausta, ajoharjoituksia sekä liikennesääntöjen opetusta ja kertausta. Aikaa riittää varmasti myös leikkimiseen! Ota oma polkupyörä ja kypärä mukaan! Suosittelemme ottamaan mukaan myös pientä evästä ja juotavaa. Tapahtuman lähtöpaikka on Villa Hagan leikkipuisto klo 10.00 osoitteessa Virkatie 7, kunnantalon vieressä.

Tiistaina 7.5. Pyörällä töihin -päivä

Mennään töihin pyörällä! Haasta myös työkaverisi mukaan!

Pyörällä töihin -päivänä Kirkkonummen asemalla on tarjolla kevyt aamiainen kello 7.00-8.30 pyörällä saapuville työmatkalaisille. Aamiaista tarjotaan 150 ensimmäiselle. Poikkea asemalla työmatkallasi tai pyöräile asemalle ja nauti aamiainen junassa tai bussissa.

Torstaina 9.5. Sähköpyörien ja uusimpien pyörämallien testausta Munkinmäessä klo 16–19

Munkinmäessä Kesselin urheilukaupan pihalla osoitteessa Munkinkuja 1 on tilaisuus kokeilla sähköpyöriä sekä muita uusimpia pyörämalleja.

Kunnanjohtaja haastaa kaikki pyöräilemään!

Kirkkonummen kunnanjohtaja Tarmo Aarnio haastaa kaikki kuntalaiset osallistumaan valtakunnallisen pyöräilyviikon tapahtumiin Kirkkonummella, katso video!

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Pyöräilyviikko